Lifestyle

Două zodii care se vor certa cu persoana iubită în luna octombrie. Nativii vor fi la un pas de despărțire

Două zodii care se vor certa cu persoana iubită în luna octombrie. Nativii vor fi la un pas de despărțire

Luna octombrie vine cu probleme în relația de cuplu pentru unii nativi, asta pentru că există mare șanse să se certe cu persoana iubită și chiar să se gândească la posibilitatea de a pune punct relației.

Pentru unii nativi, luna octombrie va fi momentul în care pot să apară tot mai multe tensiuni în cuplu, pe care le vor gestiona cu greu. De altfel, nativii se vor gândi serios dacă problemele pot fi rezolvate sau este mai bine să se despartă de persoana iubită. Iată despre ce nativi este vorba.

Două zodii care vor avea probleme în relația de cuplu în luna octombrie
Leu

Printre nativii care nu vor avea noroc în dragoste în perioada următoare se numără Leii. Acești nativi au tendința de a spune ce gândesc într-un mod care poate fi deranjant pentru persoana iubită, iar de aici pot să apară mici tensiuni care în timp pot lua amploare.

În această perioadă, este posibil să iasă la iveală anumite detalii care îi pot pune într-o lumină nefavorabilă pe Lei în fața partenerului, iar acești nativi în loc să îndrepte situația, nu vor face decât să înrăutățească lucrurile, dacă vor fi impulsivi și puși pe scandal, ca de obicei.

Scorpion

Probleme în cuplu vor avea și Scorpionii. Se poate ca persoana iubită să le reproșeze acestor nativi faptul că nu se implică atât de mult în relație și că, de cele mai multe ori, sunt nepăsători. Se poate ca Scorpionii să iubească în felul lor, dar partenerul va înțelege cu greu felul în care își arată dragostea, de aici și faptul că vor fi catalogați drept persoane distante, chiar dacă realitatea este cu totul alta.

La fel de posibil este ca în relațiile Scorpionilor să apară și anumite probleme care nu au fost rezolvate la momentul potrivit, iar pe fondul acestor tensiuni, situația se va înrăutăți. De aceea, acești nativi sunt sfătuiți să se gândească de două ori atunci când vor să reacționeze impulsiv și să aibă grijă la comunicarea cu persoana iubită.

Continue Reading
To Top