Horoscop 2024. Ce zodii au parte de un an zen, cine obţine jackpot-ul anul viitor. Tamara şi Pavel Globa au previziuni complete

Știri interne

Horoscop 2024. Ce zodii au parte de un an zen, cine obţine jackpot-ul anul viitor. Tamara şi Pavel Globa au previziuni complete

Horoscop 2024. Ce zodii au parte de un an zen, cine obţine jackpot-ul anul viitor. Tamara şi Pavel Globa au previziuni complete

Dragonul de Lemn Verde îl va ajuta pe Taur tot anul, ceea ce înseamnă că reprezentanții zodiei se vor bucura literalmente de noroc.

Horoscop 2024. Anul Dragonului în zodiacul chinezesc, reprezentat de ani precum 2024 și 2012, evocă putere, succes și noblețe. Dragonii, lideri încrezători, sunt asociați cu trăsături variate, de la inteligență la agresivitate. Fiecare tip de Dragon – Lemn, Foc, Pământ, Aur și Apă – are caracteristici distincte. Norocul lor se leagă de numere, culori și direcții, în timp ce ghinionul este înlăturat prin anumite elemente.

Patronul anului este strălucitor, omnipotent și nobil; nu întâmplător, „balaurul” este un simbol al puterii imperiale a Chinei. De obicei, perioadele de care sunt responsabili dragonii sunt foarte favorabile. Culoarea verde în tradiția orientală simbolizează prosperitatea, armonia și schimbarea în bine. După cum relatează celebra astrologă Tamara Globa, anul viitor vom avea succes din punct de vedere financiar, deoarece patronul anului, pe lângă toate celelalte avantaje, se remarcă prin generozitate.

Cu toate acestea, anul 2024 va avea un favorit, pe care Dragonul Verde îl va favoriza în mod deosebit. Va fi Taurul. Proprietarul anului este impresionat de munca asiduă, încăpățânarea și perseverența caracteristice reprezentanților zodiei, așa că le va oferi oportunitatea de a-și îmbunătăți situația financiară. În același timp, sursele de bani pot fi diferite – o promovare, câștiguri suplimentare sau câștigarea marelui pot la loterie.

În același timp, dragonii, în ciuda aspectului lor formidabil, sunt creaturi foarte milostive. Prin urmare, pentru a nu-și înfuria patronul, Taurul ar trebui să fie atent și sensibil la ceilalți – cei dragi, colegi și, de asemenea, să nu refuze ajutorul celor care au nevoie de el. Dacă aceste condiții sunt îndeplinite, Dragonul de Lemn Verde îl va ajuta pe Taur tot anul, ceea ce înseamnă că reprezentanții zodiei se vor bucura literalmente de noroc.

Horoscop 2024. Pavel Globa anunţă zodiile favorizate

În timp ce locuitorii Rusiei sunt ghidați de calendarul estic, astrologul Pavel Globa trăiește conform calendarului persan antic. Potrivit acestuia, noul an începe pe 21 martie, când Soarele trece de zero grade de Berbec. Asta înseamnă că norocoșii acestui an 2023 mai au șase luni pentru a încerca să prindă norocul de coadă.

Patronul acestui an este Păunul, care favorizează oamenii născuți sub conducerea sa. Aceștia sunt cei născuți în 1959 și 1991. O nouă rundă de dezvoltare și o tranziție la un nivel superior îi așteaptă.

Succesul material îi va însoți pe cei care au venit pe această lume în anii Ghepardului (1958 și 1990) și Lebedei (1960 și 1992). Ei se pot implica în siguranță în proiecte riscante și își pot consolida poziția financiară.

Cei născuți în anii Ursului Polar (1963 și 1995) și Caprei (1955 și 1987) vor putea găsi armonie cu ei înșiși și cu ceilalți dacă nu stau pe loc și nu vor refuza ofertele de cooperare. Tot ceea ce are legătură cu implementarea planurilor creative va avea succes, a spus astrologul în canalul său personal Zen.

Dragonul, al cincilea animal în zodiacul chinezesc, domină anii 2024, 2012, 2000, 1988, 1976, 1964, 1952 și așa mai departe. În cultura chineză, Dragonul simbolizează putere, noblețe, onoare, noroc și succes. El este o creatură supranaturală asociată cu talentul și excelența, scrie chinahighlights.com.

Horoscop 2024. Ciclul Zodiacal al Dragonului

În calendarul zodiacal chinezesc, dacă te-ai născut în anii 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012 sau 2024, ești influențat de energia puternică a Dragonului. Pentru cei născuți în ianuarie sau februarie, determinarea semnului zodiacal chinezesc corect necesită luarea în considerare a datei exacte a Anului Nou Chinezesc.

Continue Reading
To Top