Produse cu doar 2 lei la LIDL. Ce pot cumpăra românii aproape pe nimic

Știri interne

Produse cu doar 2 lei la LIDL. Ce pot cumpăra românii aproape pe nimic

Produse cu doar 2 lei la LIDL. Ce pot cumpăra românii aproape pe nimic

Românii sunt de-a dreptul îndrăgostiți de magazinele Lidl, iar acest lucru se datorează faptului că săptămână de săptămână retailerul pune la dispoziție clienților o gamă variată de produse la reducere. Iată care este oferta valabilă pentru zilele următoare.

În fiecare săptămână, Lidl România își surprinde clienții cu oferte care mai de care mai atractive. De această dată, un produs iubit de români va fi disponibil la un preț incredibil de mic la Lidl. Clienții se vor putea bucura de această ofertă începând cu data de 21 septembrie.

În cadrul campaniei „E mult mai ieftin, e de la Lidl”, retailerul german pune la dispoziție românilor între 21 și 24 septembrie o gamă variată de produse cu prețuri extrem de avantajoase. Unele dintre acestea au reduceri semnificative, în timp ce altele sunt oferite la prețuri foarte competitive.

Printre produsele super reduse se numără un anumit tip de iaurt, untul cu plante aromatice, salata cu icre, salamul de Sibiu feliat, șunca, ceafa, cotletul țărănesc și altele. Unul dintre cele mai impresionante prețuri este cel al ciocănelelor de pui Coco Rico, care vor fi disponibile la doar 1,59 de lei pentru fiecare sută de grame, însă stocul este extrem de limitat.

Reducerile dintre cele mai consistente, de până la 32%, sunt aplicate la Măsline întregi Defne, disponibile la 2,69 de lei pentru un ambalaj de 200 de grame pe perioada promoției, comparativ cu prețul întreg de 3,99 de lei. Muștarul de la Cămara Noastră, un produs popular, va avea o reducere de 30%, fiind vândut la 3,49 de lei, în loc de prețul întreg de 4,99 de lei.

Pentru cei care vizitează Lidl începând cu data de 21 septembrie, retailerul oferă o reducere de 21% la cotletul de porc, ambalat în pachet de 400 de grame, prețul devenind 10,99 de lei, în loc de 13,99 de lei în afara promoției. De asemenea, Hamburgerul de vită irish angus/black angus va avea un preț redus cu 20%, costând 11,99 de lei pentru un ambalaj cu doi burgeri de 250 de grame începând cu 21 septembrie, în timp ce prețul după 24 septembrie va fi de 14,99 de lei.

În plus, Lidl România aduce reduceri la șuncă Dulano fin feliată din pui, porc și curcan, cu o micșorare de preț de 22%. Astfel, prețul va fi de 6,99 de lei pentru un ambalaj de 125 de grame, comparativ cu prețul normal de 8,99 de lei. Salamul feliat de Sibiu are o reducere de 17% în timpul promoției, costând 8,99 de lei pentru 150 de grame, în loc de 10,99 de lei. Cașcavalul Dalia are și el o reducere impresionantă de 23%, astfel încât un ambalaj de 300 de grame va fi disponibil la 8,99 de lei, în loc de prețul obișnuit de 11,79 de lei.

Nu în ultimul rând, Lidl oferă reduceri la o varietate de produse precum chipsuri, găluște, gem de căpșuni, oțet balsamic, orez cu bob lung și multe altele.

Continue Reading
To Top