Ultimele imagini cu DJ Lalla în viaţă. Tânăra se îndrepta către zona de cluburi

Lifestyle

Ultimele imagini cu DJ Lalla în viaţă. Minut cu minut tot ce s-a întâmplat

Ultimele imagini cu DJ Lalla în viaţă. Minut cu minut tot ce s-a întâmplat

Antena 3 CNN a prezentat în exclusivitate ultimele imagini cu DJ Lalla în viaţă. Mai mulți colegi de breaslă și familia au condus-o duminică pe ultimul drum pe tânăra artistă, care a fost găsită înecată pe malul mării, pe o plajă din Mamaia.

Familia Laurei Roșca, cunoscută ca Dj Lalla, încearcă în paralel cu ancheta poliției să reconstituie ultimele zile ale tinerei și să afle ce s-a întâmplat de fapt.

“Un medic a făcut o autopsie. De la medic am primit o hârtie în care se specifică că nu-i drog, nu-i alcool, nu-i nimic”, a spus, îndurerat, tatăl tinerei artiste chiar în ziua în care a înmormântat-o.

Mihai Gâdea a prezentat luni seară, la Antena 3 CNN, ultimele imagini cu DJ Lalla în viaţă.

Joi dimineaţă, 28 septembrie 2023, tânăra a fost surprinsă de camerele de supraveghere din zonă îndreptându-se către zona de cluburi. Se întâmpla la ora 8:40.

Probele strânse până în acest moment de către anchetatori nu au făcut decât să adâncească misterul din acest caz.

Legiștii au stabilit că tânăra a murit înecată, dar nu se știe în ce condiții.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz

“La data de 28 septembrie, în jurul orei 10.20, poliţişti din cadrul Poliţiei staţiunii Mamaia au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe plajă, se află cadavrul unei persoane de sex feminin.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violenţă.

În cauză, cercetările continuă, în vederea stabilirii, cu exactitate, a împrejurărilor producerii evenimentului”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.

Laura Roșca, în vârstă de 34 de ani, renumită sub numele de scenă DJ Lalla și cunoscută pentru talentul ei ca DJ, era originară din Turda, dar locuia și lucra în București.

Continue Reading
To Top