Știri interne

Horoscop Mihai Voropchievici octombrie 2023

Horoscop Mihai Voropchievici octombrie 2023

Sursa FANATIK.RO
Luna octombrie 2023 are o încărcătură cu totul aparte și vine cu o predispoziție generală pentru toate zodiile. Este a zecea lună a anului și ne oferă câteva oportunități interesante, dar și atenționări pe măsură. Nu va fi o lună perfectă pentru toate zodiile.

Berbecii sunt constrânși de soartă să facă lucrurile altfel decât le-au făcut până acum. Nu trebuie să mai abordeze tacticile vechi, ci să se înnoiască. Doar așa vor ieși din orice problemă și vor respira ușurați.

Taurii, pe de altă parte, se pregătesc în luna octombrie 2023 de câștiguri pe toată linia. Cel puțin până pe 8 octombrie, acestor nativi li s-a arătat runa Wunjo, cea mai norocoasă dintre toate!

Gemenii vor fi destul de mișcați de informațiile în posesia cărora vor intra încă din primele zile ale lunii octombrie 2023. Vor descoperi ceva ce i-ar putea debusola, ceva ce le poate schimba din temelie viața.

Racii au un octombrie destul de călător. Dacă nu s-au gândit la vreo călătorie până acum, ar face bine să își împacheteze hainele și alte lucruri necesare și să le pună în bagaje!

Leii încep luna octombrie 2023 în spiritul runei generale! Și anume, vor susține un mic scandal, o ceartă furtunoasă! Ceva nu le convine și nu prea se pot abține!

Fecioarele bifează schimbări în mai multe domenii, mai ales în intervalul 2-8 octombrie 2023. Vorbim despre schimbări majore. Dă norocul și peste ele, în cele din urmă!

Balanțele au parte și ele de o renaștere. Se simt mai energice, mai deschise să facă lucruri noi, să încerce ceva ce nu au mai încercat. Luna octombrie este benefică și pentru ele, așadar!

Citește continuarea pe FANATIK.RO

Continue Reading
To Top