Ultimele imagini cu DJ Lalla în viaţă. Tânăra se îndrepta către zona de cluburi

Știri interne

Noi imagini cu DJ Lalla care pot răsturna mersul anchetei! Ultimele clipe din viața artistei

Noi imagini cu DJ Lalla care pot răsturna mersul anchetei! Ultimele clipe din viața artistei

Antena 3 CNN a obținut imagini-cheie care ar putea elucida misterul morții tinerei DJ Lalla.

Imaginile care surprind trei siluete pe plaja, cu o oră înainte ca fata să fie găsită moartă, ar putea schimba ancheta dosarului tragediei.

De altfel, reporterii Antena 3 CNN au refăcut traseul tinerei până să ajungă pe malul mării. Două ipoteze rămân însă luate în calcul: accident sau sinucidere.

În imaginile în care DJ Lalla a fost surprinsă cu o oră și 40 de minute înainte să fie găsită moartă, tânăra purta o geacă alba, pantaloni negri și în picioare avea pantofi sport.

La ora 08:31, tânăra este surprinsă de camerele de supraveghere ale blocului unde era cazată cum se îndreaptă pe alee, cu pași repezi, spre mare.

Câteva minute mai târziu, Laura Roșca este surprinsă din nou de alte camere de supraveghere. Trece printr-o parcare cu intenția clară de a merge spre plajă.

Vorbim de aceeași plaja pe care sâmbătă dimineața anchetatorii au identificat câteva dintre obiectele personale ale tinerei.

La ora 8:55, Laura a ajuns pe plaja. S-a dezbrăcat și și-a pus hainele pe nisip. Alături de ele, obiectele personale. Căștile, telefonul și pantofii. Apoi a intrat în apă.

O oră mai târziu, trupul neînsuflețit i-a fost găsit la aproximativ un kilometru de acest loc.

Obiectele nu au mai fost găsite pentru că fuseseră luate de un om fără adăpost. La el au ajuns și polițiștii două zile mai târziu, cu ajutorul unei aplicații pe care DJ Lalla o instalase pe telefon.

Iar pe plajă sunt surprinse 3 siluete. Sunt imagini-cheie care ar putea elucida misterul morții. Când a fost găsită fără suflare însă, Laura purta doar lenjerie intimă și un tricou negru. Imaginile însă răstoarnă scenariul prezentat până acum de anchetatori, care au susținut că bărbatul la care stătea Laura ar fi declarat ca ea plecase de acasă pentru a vedea răsăritul, însă la ora 8.31 nu mai poate fi vorba de așa ceva.

Anchetatorii nu au găsit niciun mesaj de adio în telefon.

”Au fost prelevate probe toxicologice si histopatologice. La acest moment nu avem raportul cu rezultatul analizelor.

Din toate datele pe care le avem la dispoziție luăm în calcul fie un act suicidal, fie un accident”, a explicat Mădălina-Sorina Vlangăr, șef IPJ Constanța.

La o săptămână de când a fost găsită fără suflare pe plaja, moartea tinerei rămâne învăluită în mister iar anchetatorii sunt departe de al desluși. Laura Rosca a fost înmormântată, duminică, la Turda, orașul ei natal.

Continue Reading
To Top