Știri interne

Bătrânul care i-a impresionat pe Liviu Vârciu și Anca Dinicu a decedat! A fost găsit carbonizat în propria casă, în Breb

Bătrânul care i-a impresionat pe Liviu Vârciu și Anca Dinicu a decedat! A fost găsit carbonizat în propria casă, în Breb

Bărbatul în vârstă de 94 de ani care i-a impresionat pe Liviu Vârciu și Anca Dinicu cu povestea sa de viață în emisiunea difuzată pe Antena 1, “Poftiți pe la noi, Poftiți pe la țară”, a decedat! Potrivit informațiilor, bătrânul a fost găsit carbonizat în propria casă, în Breb.

Tragedie în Breb! Noaptea trecută, potrivit informațiilor transmise de reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Maramureș, pompierii sigheteni au intervenit cu două echipaje de stingere si un echipaj SMURD, alături de SVSU Ocna Șugatag, în localitatea Breb pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă. În locuinței a fost găsită o persoană carbonizată. Este vorba despre un bărbat de 94 de ani.

În cadrul emisiunii difuzate pe Antena 1, “Poftiți pe la noi, Poftiți pe la țară”!, Liviu Vârciu și Anca Dinicu au aflat povestea de viață a bătrânului care, noaptea trecută, a murit carbonizat în propria locuință, în Breb, scrie antena3.ro.

“Era un om pur. Te uitai în ochii lui și te făcea să te gândești cum că tu nu ai probleme reale. Tu ai o viață extraordinară. Pentru el viața era în continuare simplă. Avea dorința asta de viață în continuare”, a spus Anca Dinicu, în cadrul emisiunii difuzate la Antena 1 “Poftiți pe la noi, Poftiți pe la țară”!

În momentul în care cei doi au ascultat povestea bărbatului în vârstă de 94 de ani s-au emoționat și au rămas impresionați de dorința pe care o avea bătrânul de a trăi și de a se bucura de viață în puținul pe care îl avea.

“Vorbea cu atâta dragoste și cu atâta bucurie despre soția lui, încât îți dai seama că oamenii au fost norocoși că au trăit într-o perioadă simplă, se aveau unul pe celălalt și atât”, a spus Liviu Vârciu, în cadrul emisiunii difuzate la Antena 1 “Poftiți pe la noi, Poftiți pe la țară”!

Până în acest moment, nu a fost stabilită cu exactitate cauza izbucnirii focului, însă se bănuiește că totul ar fi pornit de la coșul de fum al casei care era necurățat.

Care a fost cauza incendiului de la nunta din Irak unde cel puțin 100 de persoane au murit
S-a aflat care a fost una dintre cauzele principale ale tragediei din Irak, unde cel puțin 100 de persoane care se aflau la nunta respectivă și-au pierdut viața. Potrivit anchetatorilor, o problemă a fost și supraaglomerarea sălii de evenimente, unde aproximativ 900 de persoane au fost lăsate să intre, deși capacitatea acesteia era proiectată pentru maximum 400 de participanți. Potrivit informațiilor, incendiul ar fi izbucnit accidental, iar utilizarea decorațiunilor inflamabile au făcut ca focul să se răspândească rapid.

„Folosirea de decoraţiuni inflamabile a ajutat ca focul să se răspândească rapid şi a transformat sala într-o minge de foc”, a declarat ministrul de Interne Abdul Amir al-Shammari.

Continue Reading
To Top