Știri interne

Băutura banală care vă scapă de gastrită și de aciditatea din stomac. Lidia Fecioru: „Putem face această procedură o perioadă mai lungă”

Băutura banală care vă scapă de gastrită și de aciditatea din stomac. Lidia Fecioru: „Putem face această procedură o perioadă mai lungă”

Există o băutură banală la care puteți apela oricând dacă vreți să scăpați de gastrită, de aciditatea din stomac sau de mirosul neplăcut din gură. Lidia Fecioru a explicat pas cu pas ce e de făcut.

Lidia Fecioru spune că e nevoie doar să bem un pahar cu apă călduță, dimineața, ca să ținem gastrita la distanță. E necesar, de asemenea, ca apoi să stăm câteva minute întinși pe partea dreaptă.

„Mă gândeam că vine perioada de toamnă și foarte multă lume suferă de gastrită, o hiperaciditate.

Există gastrita atrofică foarte puternică și cei care au această problemă ar fi bine să-și înceapă dimineața cu o cană sau cu un pahar de apă caldă, nu călâie, ci caldă, ca atunci când bem un ceai.

Trebuie să fie apă curată, caldă, fără nimic în ea și apoi să mai avem posibilitatea să stăm întinşi încă 10 minute pe partea dreapta.

Această apă caldă va ajuta stomacul să fie curățat de acea mucoasă acidă care se creează peste noapte și atunci stomacul nostru va începe să producă un suc gastric normal.

Putem face această procedură o perioadă mai lungă, pentru că ea ne va ajuta foarte mult și la digestie și la mirosul neplăcut din gură care apare dimineaţa. Şi acest miros vine tot din cauza hiperacidității stomacale”, a explicat bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la antena3.ro.

Leacul cu vin roşu, ideal odată cu venirea sezonului rece. Lidia Fecioru: „Se ia doar seara, timp de trei zile”
De multe ori infecțiile urinare trec cu antibiotic, însă bioenergoterapeutul a explicat că are un leac natural care dă rezultate mult mai repede și ușor.

Aveţi nevoie de șase căței de usturoi, să fie cam toți egali, pe care îi zdrobim bine. Apoi se toarnă 600g de vin roșu sec și se pune la foc mic circa 15 minute.

Lăsăm apoi amestecul să se răcească și bem seara, înainte de culcare, câte o lingură. Dar numai seara, și facem procedura asta 3 zile.

„Şi are efecte, vă spun eu că cistită e luată cu mână”, a spus Lidia Fecioru la Antena3.

Continue Reading
To Top