Știri interne

Copilul Emei de la Insula iubirii a fost schimbat din greșeală la maternitate

Copilul Emei de la Insula iubirii a fost schimbat din greșeală la maternitate

Fiul Emei Oprișan, Noah, se confruntă cu probleme de sănătate. Fosta concurentă de la Insula Iubirii este foarte îngrijorată și trece prin momente foarte grele, fiind nevoită să meargă la spital cu băiatul ei. Iată ce a postat soția lui Răzvan Kovacs pe rețelele de socializare!

Ema Oprișan trece prin momente foarte grele și asta pentru că băiatul ei are probleme de sănătate, iar ea este nevoită să-l ducă la spital. Iată ce a pățit fiul fostei concurente de la Insula Iubirii, Noah!

Fiul Emei Oprișan se confruntă cu probleme de sănătate

Pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, Ema Oprișan a făcut o postare prin care le-a explicat urmăritorilor că fiul ei se confruntă cu probleme de sănătate. Noah a luat un virus, iar ea este nevoită să meargă cu el de urgență la spital.

Fosta concurentă de la Insula Iubirii a transmis faptul că nu știe unde să se mai împartă, deoarece o are acasă și pe fiica ei, Luna, care s-a născut în urmă cu doar câteva săptămâni.

„Ne pregătim să mergem cu Noah la urgențe. Trebuie să aflăm sursa acestui virus. Este mult mai greu acum să te gândești cum te împarți între un bebe sosit pe lume acum 3 săptămâni și unul care este bolnăvior și are nevoie de ajutorul tău. Oare cum decizi cu care alegi să stai, pentru că amândoi depind de tine. Aș vrea să pot lua eu durerea lor și să le pot oferi alinare și sprijin necontenit. @americanu21 este ca un mic roboțel, cred că ala îi trece dib oboseală și dispar din gânduri”, a scris ea pe InstaStory.

Fosta concurentă de la Insula Iubirii, la un pas de a rămâne fără fiica ei, Luna, în spital
În urmă cu câteva zile, Ema Oprișan le-a povestit fanilor că a fost la un pas de a rămâne fără fiica ei, Luna, în spital. Soția lui Răzvan Kovacs a declarat că asistenta i-a adus un alt copil în salon, spunând că este al ei, însă ea și-a dat imediat seama.

„Oricum copilul se schimbă la înfățișare de pe o zi pe alta. A doua zi, mi-o aduce în salon o altă tipă. O fi făcut schimb de tură, nu știu ce s-a întâmplat. Mi-a adus-o pentru că era ora mesei (…) O întreb dacă e copilul meu și îmi spune că da. Știu că se schimbă așa ca trăsături, că prind altă culoare, dar parcă avea puțin ochii de chinezoi (…) Acum nu mă deranja că nu era așa cum o văzusem eu atunci. Poate era din cauza anesteziei, cine știe ce și mi-o lasă acolo”, a povestit ea atunci pe TikTok.

Fosta concurentă de la Insula Iubirii a mai spus că și-a dat seama că nu este fata ei, deoarece Luna avea brățărica de la maternitate în pătuț, nu la mână, așa cum ar fi fost normal.

„Știam că Luna nu are brățărica la mână. Știam că o are în pătuț, chiar dacă toți copiii au brățărica la mână. Și acum este sigilată. Mă uit la copil că are o brățărică roz și m-am gândit că au pus-o ei și când să îl pun la sân, văd acolo un alt nume (…) Ia-ți copilul de unde nu-i (….) Am văzut multe filme, au auzit multe cazuri șocante legate de chestia asta, că și-au dat seama că nu este copilul lor decât târziu. Chiar se poate întâmpla”, a mai adăugat aceasta.

Continue Reading
To Top