Știri interne

Dr. Cornel Petreanu a murit

Dr. Cornel Petreanu a murit

Doctorul Cornel Petreanu, unul dintre cei doi medici de la Institutul “Marius Nasta” anchetaţi pentru şpagă, a murit în această dimineaţă într-un accident ciudat pe DN 1, lângă Otopeni.

Doctorul Cornel Petreanu a fost reţinut, împreună cu un alt doctor de la Institutul “Marius Nasta” din Bucureşti, Cristian Paleru, în luna septembrie, într-un dosar în care erau acuzaţi de luare de mită.

Cei doi sunt acuzaţi că au luat mită zeci de mii de euro de la pacienţi, iar denunţul ar fi fost făcut, potrivit surselor Antena 3 CNN, chiar de directorul unităţii medicale, Beatrice Mahler.

“La data de 8 octombrie a.c., în jurul orei 9:40, polițiștii orașului Otopeni au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DN1, la km 18, s-a produs un accident rutier, soldat cu rănirea unei persoane.

La fata locului s-au deplasat polițiștii rutieri din Otopeni și ai Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov, iar din primele verificări au constatat faptul că, un bărbat, în timp ce conducea un autovehicul pe DN1, în zona km 18, ar fi intrat în coliziune cu structura pasajului căii ferate, aflată de pe partea dreaptă a direcției de deplasare.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical care a declarat decesul bărbatului respectiv.

A fost anunțat Serviciul de Medicină Legală Ilfov, care urmează să se deplaseze la fața locului, în vederea activităților din competență.

Polițiștii Serviciului Rutier efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitatea situației de față de drept și luarea măsurilor legale care se impun”, se arată într-un comunicat al IPJ Ilfov.

Doctorul Cornel Petreanu, cercetat în dosarul şpăgii de la Institutul “Marius Nasta”
Doctorul Cornel Petreanu a fost reţinut pentru 24 de ore, în urma unor percheziţii, iar ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile. Acasă la doctorul Petreanu, anchetatorii au găsit suma de 50.000 de euro.

În cazul doctorului Cornel Petreanu s-a instituit măsura sechestrului constând în indisponibilizarea bunurilor mobile sau imobile și poprirea sumelor aflate în conturile bancare, până la concurența sumelor de:

2.355.913 lei
74.943 euro
21.300 dolari
2.120 franci elvețieni
100 lire sterline

Continue Reading
To Top