Știri interne

CUM ÎȚI VA ZODIA ECLIPSA DE SOARE “INELUL DE FOC” DIN 14 OCTOMBRIE 2023

CUM ÎȚI VA ZODIA ECLIPSA DE SOARE “INELUL DE FOC” DIN 14 OCTOMBRIE 2023

Ori de câte ori există două eclipse într-o lună calendaristică, te poți aștepta ca vibrațiile să fie intense. Momentele lunare consecutive din luna octombrie a acestui an nu fac excepție. Prima dintre cele două, viitoarea eclipsă solară inelară, în special, este menită să facă valuri majore, deoarece este chiar prima eclipsă de când Nodul Sud s-a mutat în Balanță în iulie, ceea ce a însemnat schimbări mari pentru fiecare semn zodiacal. Acest lucru înseamnă că vă puteți aștepta ca toată lumea să fie afectată de eclipsa solară din 2023 “inelul de foc” în moduri monumentale. Un nou sezon, o nouă mișcare a Nodului Sud, un nou teritoriu.

Având loc în semnul cardinal de aer al Balanței, pe 14 octombrie, eclipsa de soare va invita fiecare semn zodiacal să stabilească un echilibru și o armonie mai bună în relațiile lor. Fie că este vorba de o rudă, de un partener romantic sau de un prieten, această eclipsă inițiază momentul în care trebuie să te gândești la modul în care poți stabili mai multă egalitate și corectitudine în dinamica ta cu ceilalți.Cu toate acestea, deoarece această eclipsă va avea loc alături de Nodul Sud, va exista un efect de diminuare care se va desfășura în casa guvernată de Balanță din harta natală a fiecăruia, așa că, pentru a găsi o mai bună armonie, s-ar putea să trebuiască să lași să se ofilească conexiuni învechite.

Eclipsele inelare au loc atunci când Luna trece între Soare și Pământ, în cel mai îndepărtat punct al orbitei sale. Acest lucru face ca luna să pară de dimensiuni mai mici, astfel că nu este capabilă să acopere întreaga suprafață a soarelui. Acest lucru are ca rezultat un efect de “inel de foc” – de unde și porecla sa – lăsând o mică parte a soarelui ușor vizibilă pentru ochi.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)
Soarele și Luna se unesc pentru a forma o eclipsă solară în Balanță pe 14 octombrie, inițiind noi conexiuni și relații care au ca centru armonia, echilibrul și satisfacția în relațiile tale cu ceilalți. Deși obișnuiești să te bazezi pe propriile tale capacități, această eclipsă solară îți va oferi oportunitatea să te sprijini și să te simți confortabil în parteneriatele tale, Berbec. Chiar dacă această energie poate părea inconfortabilă la început, te va îndemna să deschizi un nou capitol; unul care promovează susținerea reciprocă și relații romantice echilibrate.

Taur (19 aprilie – 21 mai)
Pe 14 octombrie, eclipsa solară în Balanță va iniția începuturi benefice în zona obiceiurilor, rutinelor și ritualurilor din harta ta astrală. Ești mereu în căutare de plăceri, chiar și în cele mai mici moduri, deci vei fi îndemnat să abordezi satisfacțiile care provin din cele mai banale aspecte ale lumii tale. Acest lucru poate însemna să te înscrii la o nouă clasă de Pilates sau să îți faci timp pentru socializare cu colegii după muncă. Deși obișnuiești să te răsfeți în moduri mari, această eclipsă va fi o oportunitate de a găsi bucurie în ceea ce de obicei treci cu vederea.

Gemeni (21 mai – 22 iunie)
Dorința ta de a socializa și de a face rețele de contact va atinge cote maxime pe 14 octombrie, datorită eclipsei solare din Balanță. În această zi, vei iniția noi eforturi care își pun în centru bucuria și satisfacția, făcând din această perioadă un moment norocos pentru a te dedica activităților creative sau relațiilor romantice noi. Ești foarte inclinat să socializezi, deci asigură-te că te înconjori de oameni care nu numai că te stimulează mental, dar pot și să-ți răspundă la energia ta comunicativă.

Rac (22 iunie – 20 iulie)
Pe 14 octombrie, Soarele și Luna se vor uni pentru a forma o eclipsă solară în Balanță, inițiind noi începuturi în casa a patra a căminului și a familiei tale. Această eclipsă ar putea semnifica o schimbare de locuință sau un nou dezvoltare în sfera ta de viață privată și familială. Fiind cineva care prioritizează un mediu de viață sigur și confortabil, vei căuta modalități noi de a prioritiza plăcerea în spatele ușilor închise, petrecând timp cu cei dragi sau îmbunătățindu-ți spațiul.

Leu (20 iulie – 21 august)
Oportunitățile de a învăța noi abilități și informații vor fi illuminate pe 14 octombrie, odată cu desfășurarea eclipsei solare în Balanță. Acesta poate fi un moment în care începi să studiezi sau să practici o nouă pasiune, orice te face să-ți activezi mintea. S-ar putea chiar să te înscrii la o nouă clasă împreună cu un prieten sau un membru al familiei, deoarece acesta este și un moment de socializare intensificată. Ești mereu în căutarea de a stabili conexiuni cu cei care au o mentalitate similară cu a ta, Leu, și această eclipsă are capacitatea de a te apropia mai mult de comunitatea locală.

Fecioară (21 august – 22 septembrie)
Pe măsură ce eclipsa solară în Balanță se desfășoară, banii și resursele tale vor cunoaște un nou început, odată ce Soarele și Luna se vor uni în casa a doua a hărții tale astrale. Poți să obții un nou activ, o posesiune sau chiar să împarți aceste lucruri cu cineva drag. Acesta va fi momentul să consideri cum poți obține mai mult din ceea ce îți aduce o senzație de pace, fie că este vorba despre bani, conexiuni sau energie.

Balanță (22 septembrie – 21 octombrie)
Eclipsa solară în casa ta întâi a expresiei de sine te pune în prim-plan pe 14 octombrie, Balanță, evidențiind o creștere a socializării, a conversației și a parteneriatului. Vei experimenta o rebranduire personală care vizează să schimbe modul în care interacționezi cu ceilalți oameni. Ca cineva care pune mare preț pe companie, va trebui să menții un echilibru între autonomia ta și nevoia de interdependență. Cu toate că această eclipsă te va încuraja să te prioritizezi, vei fi în continuare dornic să te implici în relații care scot la iveală ce este mai bun în tine.

Scorpion (21 octombrie – 22 noiembrie)
Te vei retrage în coconul tău pe 14 octombrie, pe măsură ce Soarele și Luna formează o eclipsă în casa a douăsprezecea a izolării și a retraierii tale. În timpul acestei lunatii, poți să faci schimbări la obiceiurile sau comportamentele tale, în special cele care ar putea lucra împotriva ta. Deoarece această eclipsă este guvernată de Venus, vei căuta modalități noi de a prioritiza plăcerea în spatele ușilor închise. Chiar dacă acest lucru nu va fi o zi extrem de socială pentru tine, probabil vei reflecta asupra modurilor în care poți depăși luptele interioare pentru a te conecta și relaționa mai bine cu oamenii din jurul tău.

Săgetător (22 noiembrie – 19 decembrie)
Pe 14 octombrie, Soarele și Luna se vor uni în semnul parteneriatelor, Balanță, inițiind noi începuturi în ceea ce privește prietenii și grupurile sociale. Această eclipsă va fi o oportunitate de a colabora sau de a te alătura unei comunități de oameni cu mentalități similare. Ca cineva care apreciază camaraderia, vei fi încurajat să dezvolți relații care nu numai că îți aduc satisfacție, dar sunt și reciproce. Meriți să ai în viața ta oameni care pot ține pasul cu energia ta.

Capricorn (19 decembrie – 20 ianuarie)
Pe 14 octombrie, eclipsa solară din Balanță va iniția noi începuturi plăcute în cariera sau viața ta profesională. În această zi, s-ar putea să te simți chemat să urmărești noi oportunități profesionale care pun în centrul parteneriatul, creativitatea și socializarea. Acest lucru ar putea semnifica o promovare sau o expunere nouă în domeniul tău de carieră. Va fi, de asemenea, un moment norocos pentru a face rețele de contact sau pentru a colabora cu un coleg care împărtășește o viziune similară.

Vărsător (20 ianuarie – 19 februarie)
Eclipsa solară în Balanță din 14 octombrie va aduce noi începuturi în sistemele tale de credințe și perspective. În timpul acestei lunatii, vei fi încurajat să începi o călătorie filozofică sau spirituală. Acesta va fi un moment norocos pentru a aborda noi sisteme de credințe și pentru a împărtăși deschis descoperirile tale cu cei care au vederi și perspective similare. Conectarea cu alții prin idei comune este importantă pentru tine, Vărsător, și în timpul acestei eclipse vei găsi mai ușor să te raportezi la ceilalți.

Pești (19 februarie – 20 martie)
Pe 14 octombrie, eclipsa solară din Balanță va declanșa noi începuturi în resursele tale comune, activele și responsabilitățile financiare. În timpul acestei lunatii, vei fi tentat să inițiezi un nou început în ceea ce privește chestiunile financiare. Poți să împarți proprietatea unei resurse cu un partener sau un iubit, sau să te gândești cum poți echilibra mai bine orice obligații pe care le împarți cu o altă persoană. Dacă lucrurile au devenit dezechilibrate într-o relație, acesta va fi un moment potrivit pentru a le readuce în echilibru.

Continue Reading
To Top