Știri interne

Carmen Șerban, după diagnosticul de cancer: ”Medicul mi-a zis că anul viitor nu voi mai fi aici dacă nu fac asta. Nimic nu e întâmplător”

Carmen Șerban, după diagnosticul de cancer: ”Medicul mi-a zis că anul viitor nu voi mai fi aici dacă nu fac asta. Nimic nu e întâmplător”

Carmen Șerban este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite artiste din România, și deși s-a bucurat de un succes răsunător pe plan profesional, în ceea ce privește viața personală, lucrurile nu au fost tocmai roz. Cu toate acestea, oricât de greu i-a fost, a fost mereu puternică și a învins fiecare obstacol.

Cântăreața a păcălit moartea o dată, atunci când a fost diagnosticată cu cancer.

Carmen Șerban a trecut prin clipe cumplite când, în urmă cu aproximativ 10 ani, a fost diagnosticată cu o formă de cancer destul de gravă. Artista nu a avut niciun simptom, descoperind acest lucru la un simplu control de rutină, pe care obișnuiește să îl facă regulat. Vestea pe care i-a dat-o doctorul a șocat-o, dar aproape la fel de mult a surprins-o sfatul medicului, legat de ”tratament”.

În mod surprinzător, Carmen Șerban a dezvăluit că medicii i-au spus cănu îi pot face nimic și au îndrumat-o să ia calea credinței și să meargă la biserică.

„În 2012 am avut cancer la sân. M-am dus la un control de rutină și, în urma unui control mai amănunțit, am aflat că am o tumoare la sân.

L-am întrebat pe medic ce am de făcut, mă așteptam să-mi spună că trebuie să fac chimioterapie, mulți bani, și el a zis: „Du-te Carmen la biserică”. La momentul ăla am zis că doctorul meu a luat-o pe arătură, cum să-mi spună așa ceva”, a spus Carmen Șerban la Prima TV, într-un interviu recent.

”Medicii care m-au depistat m-au trimis la biserică. Și eu în gând i-am înjurat”
Artista a revenit cu detalii și a povestit mai multe despre experiența ei.

„Medicii care m-au depistat m-au trimis la biserică. Și eu în gând i-am înjurat. Am zis: Ce mă trimit la biserică când îmi pot lua banii și să mă vindece. Doar că ei știau că nu mă pot vindeca, și că lucrarea cea mare este a lui Dumnezeu. Ei doar m-au monitorizat și m-au îndrumat. Și m-au reevaluat până au adus tumoarea la 0 prin credință.

Ei nu au vrut să mă trateze. Erau trei medici, pentru că medicul care mi-a depistat tumoarea m-a trimis și la alte centre specializate, ca să fie sigur că ceea ce vede este adevărat. Și a fost rezulatul corect”, a declarat Carmen Șerban, la Antena Stars.

Carmen Șerban a mai mărturisit că tumoarea pe care o avea măsura 5 mm, aceasta dezvoltându-se la lungimea de 12 mm după șase luni.

„Nu am vrut să îi ascult, aveam o tumoare de 5 mm, care în 6 luni s-a făcut de 12 mm. Abia după aceea am ajuns pe mâna unui medic terapeut care mi-a zis: Dacă nu faceți ce vă îndrumăm noi, prin credință, anul viitor nu veți mai fi aici.

Într-adevăr, când am văzut că în șase luni a ajuns să se mărească tumoarea, m-am apucat de treabă. Și într-un an și jumătate m-a dus tumoarea la 0.

Nimic nu e întâmplător. După chestia aia au urmat și alte necazuri. Acela a fost un alt semn. Și atunci am avut de învățat să mă îndrept către credință”, a mai spus Carmen Șerban.

Continue Reading
To Top