Ce scrie în Biblie despre războiul din Israel. Ar putea prevesti apocalipsa?

Știri interne

Ce scrie în Biblie despre războiul din Israel. Ar putea prevesti apocalipsa?

Ce scrie în Biblie despre războiul din Israel. Ar putea prevesti apocalipsa?

Războiul dintre Fâșia Gaza și Israel a speriat o lume întreagă, iar asta pentru că, între timp, Rusia și Ucraina se află într-un conflict de mai bine de un an și jumătate. Ce spune Biblia despre războiul din Israel. Este vorba sau nu de apocalipsă.

În cursul zilei de sâmbătă, Israelul a fost lovit de sute de rachete venite dinspre Fâșia Gaza. Mai mult, în Israel, sirenele au răsunat în mai multe orașe din jurul teritoriului palestinian, dar și mai în adâncul teritoriului, în nord și est, în timp ce, la scurt timp, a fost declarată stare de război, iar sute de oameni au fost răniți și sute de alte persoane și-au pierdut viața.

Ce scrie în Biblie despre războiul din Israel

La scurt timp după ce s-a dat atacul cu rachete din partea Fâșiei Gaza, Ambasada Israelului în România a făcut publică o postare, pe pagina de Facebook, unde a precizat că statul Israel se confruntă cu un atac terorist.

„Anunț de ultima oră. Statul Israel se confruntă cu un atac terorist de amploare lansat dinspre Gaza în această zi de Șabat care marchează totodată și sărbătoarea sacră Simchat Torah.”, a fost anunțul postat, sâmbătă, pe pagina de Facebook a Ambasadei Israelului în România.

Este vorba sau nu de apocalipsă

Nu a durat mult timp, iar la această postare a apărut un comentariu sinistru ce a adunat mii de reacții. Această profeție a speriat multe persoane din mediul online.

Este vorba, mai exact, despre un citat care apare în Biblie, și care face legătura cu Apocalipsa înfricoșătoare, în urma unui război cu Israelul.

„Ţefania 2:4-7 ‘Căci Gaza va fi părăsită, Ascalonul va fi pustiit, poporul din Asdod va fi izgonit ziua-n amiaza mare și Ecronul va fi smuls din rădăcini.

5. Vai de locuitorii de pe malurile mării, vai de neamul cheretiţilor! Așa a vorbit Domnul împotriva ta, Canaane, ţara filistenilor: ‘Te voi nimici și nu vei mai avea locuitori!’

6. Malurile mării vor ajunge islazuri de pășunat, locuinţe pentru păstori și târle de oi.

7. Malurile acestea vor fi pentru rămășitele casei lui Iuda; acolo vor paște; se vor odihni seara în casele Ascalonului, căci Domnul Dumnezeul lor nu-i va uita și va aduce înapoi pe prinșii lor de război”, este mesajul postat pe internet.

Continue Reading
To Top