Mugur Dumitriu, poet și pictor cunoscut în România, a suferit un AVC. Care este starea acestuia

Știri interne

Mugur Dumitriu a suferit un accident vascular cerebral

Mugur Dumitriu a suferit un accident vascular cerebral

Mugur Dumitriu, poet și pictor cunoscut în România, se află internat în spital. Bărbatul a suferit un AVC și s-a prăbușit în plină stradă. A fost dus la Spitalul Floreasca, unde medicii l-au operat de urgență și, în cele din urmă, au fost nevoiți să îl inducă în comă.

Mugur Dumitriu, un poet și pictor renumit în România, se află internat în spital după ce a suferit un AVC. Acesta a căzut pe stradă și a fost transportat la Spitalul Floreasca, unde a fost supus unei intervenții chirurgicale de urgență și, în cele din urmă, a fost indus în comă.

După câteva zile, s-a trezit. Medicii sunt rezervați în privința stării de sănătate a bărbatului. Prietenii apropiați ai acestuia depun toate eforturile pentru a-i asigura o recuperare cât mai ușoară.

Există și câteva conturi unde se pot face donații, pentru a oferi ajutor în această perioadă dificilă pe care o traversează.

După câteva zile, echipa medicală de la Spitalul Floreasca a decis să îl trezească pe artist din comă. Cu toate acestea, nu au reușit, deoarece nu putea să respire singur. Abia la a patra încercare, s-a trezit. Medicii au fost nevoiți să îl mențină sedat pe Mugur Dumitriu, iar aceștia sunt rezervați în privința stării sale de sănătate.

Ca urmare a accidentului vascular cerebral suferit, artistul Mugur Dumitriu a rămas paralizat pe partea stângă a corpului. Cu o săptămană în urmă, a fost transferat din secția de terapie intensivă și acum se află într-un salon obișnuit. Procesul de recuperare va fi unul îndelungat pentru artist, care a început recent să pronunțe câteva cuvinte.

Mugur Dumitriu are permisiunea de a începe exercițiile fizice de recuperare, fiind însoțit de un kinetoterapeut în spital. Mai târziu, poetul va fi transferat într-un centru de recuperare. Pe lângă dificultățile actuale, pictorul a dezvoltat și bronhopneumonie, conform informațiilor transmise de unul dintre apropiații săi. Această boală îl epuizează. Din cauza situației delicate, cei apropiați lui Mugur Dumitriu au cerut ajutor.

Continue Reading
To Top