Știri interne

Luna plină în taur schimbă destinele a 3 zodii. Totul începe în această noapte

Luna plină în taur schimbă destinele a 3 zodii. Totul începe în această noapte

Luna Plină în Taur ce va avea loc pe 28 octombrie 2023 va aduce schimbări pentru toate zodiile. Nativii vor fi împinși să caute calea spre destin.

Luna Plină în Taur din data de 28 octombrie 2023 va demara un ciclu emoțional intens de culminare extremă.

Nativii pot trece printr-o criză conștientizare bruscă. Va trebui să alimentăm focul acționând pe baza acestor impulsuri primare pentru a ajunge la rezoluție. Se vor deschide căile către destin.

Horoscop Luna Plină în Taur, 28 octombrie 2023, pentru Berbec

Este esențial să oferi o atitudine dinamică nevoilor și dorințelor tale pentru a-ți proteja bunăstarea. Luna aceasta poate să apară o presiune financiară, cum ar fi o cheltuială mare sau o datorie care nu îți dă liniște. Pe 28 octombrie, luna plină în Taur îmbină grația cu acțiunea agresivă pentru a introduce o nouă eră a împlinirii financiare. Modul în care faci bani se va schimba.

Horoscop Luna Plină în Taur, 28 octombrie 2023, pentru Taur

Granițele sunt trasate în jurul situațiilor și mediilor dăunătoare, iar nenorocirile aparente sunt binecuvântări deghizate. O dată cu Luna Plină în Taur, identitatea ta de bază ar putea suferi o evoluție atât de dramatică, încât s-ar putea să nu recunoști imediat persoana pentru care te-ai străduit atât de mult să devii.

Horoscop Luna Plină în Taur, 28 octombrie 2023, pentru Gemeni

Pe măsură ce vă aflați la răscrucea unei schimbări personale imense, va fi necesară procesarea trecutului. O modalitate eficientă de a aborda acest lucru este prin expresia creativă. Luna Plină în Taur va atrage atenția asupra tuturor bagajelor grele pe care este posibil să le fi adunat de-a lungul anilor. Iată șansa ta de a intra și de a scăpa de greutatea suplimentară. Vindecarea psihologică profundă și descoperirile spirituale profunde sunt posibile.

Horoscop Luna Plină în Taur, 28 octombrie 2023, pentru Rac

Un lucru la care ești grozav este să oferi locuri plăcute pentru cei pe care îi iubești, iar octombrie oferă o mulțime de oportunități de a înfășura acele superputeri ale Racului. S-ar putea să te muți într-un loc nou sau pur și simplu să cauți un nou început cu o rudă cu care nu te-ai mai întâlnit ochi în ochi de ceva vreme. Cu toate acestea, Luna Plină în Taur va lovi sectorul tău social cu o criză dinamică. Se așteaptă ca lacrimile să fie vărsate și o prietenie poate chiar să se încheie. Dă-ți permisiunea de a te întrista.

Horoscop Luna Plină în Taur, 28 octombrie 2023, pentru Leu

Un conflict de lungă durată între tine și un membru apropiat al familiei, probabil un frate, ar putea exploda. Dar, identificarea unor puncte comune prin dialog constructiv pentru a pune capăt acestui conflict este posibilă. Este bine să vă păstrați mintea limpede. Leii tind să fie ași în a-și canaliza stresul în dorința lor de a reuși, mai ales pe plan profesional. Dacă ești unul dintre acei Lei, probabil că vei vedea eforturile trudei tale culminând cu o realizare în lumina reflectoarelor.

Horoscop Luna Plină în Taur, 28 octombrie 2023, pentru Fecioară

Vei avea curajul să inițiezi conversații dure. Nedreptățile și rănile trecute ies la suprafață cu scopul de a rezolva și de a repara situațiile dificile. Luna Plină în Taur semnalează sfârșitul unei călătorii de învățare. Chiar dacă nu absolvi literalmente un program academic, o perioadă de vastă învățare personală se apropie de sfârșit, culminând cu o mai mare maturitate și conștientizare de sine.

Horoscop Luna Plină în Taur, 28 octombrie 2023, pentru Balanță

Cheltuielile ascunse te pot surprinde, ceea ce nu va fi plăcut. Cu toate acestea, în momentul de față vei învăța cum să stabilești o strategie de economisire mai eficientă pentru viitor. De data aceasta, veniturile partenerului pot fi în joc, la bine și la rău. Alternativ, poți primi știri despre o soluție financiară sau o moștenire care îți va veni în cale.

Citește mai departe pe antena3.ro.

Continue Reading
To Top