Știri interne

Minerva, previziuni complete pentru următoarea perioadă

Minerva, previziuni complete pentru următoarea perioadă

Cei născuți în zodia Berbec trebuie să știe că în lunile noiembrie și decembrie vor crește rapid cheltuielile și vor pleca în niște călătorii nedorite. În schimb, anul va fi dificil pentru Berbecii care studiază. Vor avea realizări și șansa de a progresa în afaceri deoarece vor cunoaște oameni care îi vor ajuta. Dar sunt încăpățânați și atunci dau cu piciorul lucrurilor frumoase.

Taurii vor depune eforturi susținute în ceea ce privește cariera. Vor fi multe schimbări în octombrie, când situația economică se va îmbunătăți. Situație care va dura până în luna decembrie. Trebuie să fie foarte atenți pentru că din punct de vedere profesional ar putea apărea niște schimbări. Și ei, ca și Berbecii, au șanse neașteptate să achiziționeze un teren sau o casă.

Pentru cei născuți în zodia Rac, decembrie va fi o lună bună. După ce trece stresul de la muncă și au o poziție respectabilă în societate, investițiile pe care le-au făcut în trecut acum vor da roade, spune Minerva.

Leii vor avea realizări obținute din eforturi personale în luna octombrie. Vor avea rezultate bune pe plan financiar. În noiembrie pot achiziționa bunuri imobiliare.

Fecioară

Trebuie să fie foarte atenți la ceea ce fac. Dacă fac afaceri în piețele de tranzacționare trebuie să fie precauți, să nu se arunce cu banul pentru că s-ar putea să rămână cu buzele umflate. Pot suferi pierderi mari și chiar faliment.

Balanță

Vor fi dedicați îndeplinilor obligațiilor de familie ceea ce va fi crucial pentru că familia e cea care depinde de ei. S-ar putea să existe niște cheltuieli esențiale pentru gospodărie. Ar putea fi nevoiți să schimbe anumite electrocasnice.

Scorpion

În noiembrie va putea exista un conflict conjugal, iar lucrurile nu se vor liniști atât de repede pe cât și-ar dori.

Săgetător

Vine octombrie cu banii. Le intră sume frumoase în buzunare prin ceea ce fac. E posibil să existe un al doilea job și de acolo să vină banii pe care și-i doresc. Noiembrie și decemrbie vor fi calme, destinse și armonioase.

Capricorn

Pot avea o stare de oboseală pe care nu au reușit să o stăpânească. Dispar ca prin farmec probleme de la birou, redevin ei. Sunt apreciați de șefi și de colegii mai în vârstă pentru gândirea lor, atmosfera de familie este liniștită și pentru ei e benefic un sfârșit de an calm.

Vărsător

Dacă nu au nicio relație e bine să privească mai atent în jurul lor pentru că sunt oameni care îi apreciază. Să aibă mai multă încredere în ei. Vor avea o energie extraordinară din toamnă. Vor simți nevoia să se mute într-o casă mai mare să si schimbe multe în viața lor, spune Minerva.

Pești

Peștii au timp să demonstreze că pot să fie romantici. Pentru cei care scriu, pictează, dansează, creativitatea lor va funcționa ca cote maxime. Unii nativi se vor simți deprimați, vor fi morocănoși, se vor simți neiubiți.

Continue Reading
To Top