Știri interne

Evitați Toată Viața Tristețea! Dumitru Constantin Dulcan: „Arsenie Boca Sfătuia Că Ori De Câte Ori Vrei Să Rezolvi Ceva, Să Spui…”

Evitați Toată Viața Tristețea! Dumitru Constantin Dulcan: „Arsenie Boca Sfătuia Că Ori De Câte Ori Vrei Să Rezolvi Ceva, Să Spui…”

Evitați toată viața tristețea! Dumitru Constantin Dulcan: „Arsenie Boca sfătuia că ori de câte ori vrei să rezolvi ceva, să spui…”

Dumitru Constantin Dulcan este medic neurolog și psihiatru, autor de literatură filozofică și metafizică.

Este cunoscut, în mod deosebit, pentru lucrarea ”Inteligența materiei”, publicată în România, înainte de 1989 sub o formă cenzurată, dar republicată integral și cu adăugiri după Revoluție.

Neurologul Dumitru Constantin Dulcan a explicat cum iubirea autentică poate determina creierul uman să realizeze perforaţe remarcabile, precum cele înfăptite de Arsenie Boca.

„Din miliardele de oameni care populează pământul la ora actuală, doar câţiva au aceste haruri. Aceste abilităţi de a şti, cum ştia părintele Arsenie Boca, totul despre tine, înainte de a îi spune. De la nume şi istoria personală, la ce boli urmează să faci şi sfaturi cum pot fi prevenite.

Nu mai vorbim despre acel eveniment de teleportare la care Arsenie Boca asistă la înmormântarea mamei, fără să fie acolo în sine. Aceste performanţe pe mine ca om de cunoaştere ştiinţifică mă interesează să ştiu cum este posibil. Există o explicaţie a lucrurilor, dincolo de dimensiunea divină în numele căreia a acţionat părintele Arsenie Boca şi alţii..

Este în acelaşi timp o confirmare a lucrurilor extraordinare care se spun despre Iisus Hristos. Toţi cei care trăiesc în dimensiunea divină cu emoţia, cu sufletul din punct de vedere ştiinţific…

Institutul din California spune textual că inima are în jur de 50 de milioane de neuroni prin care decide la nivel de emoţie. Emoţia pleacă din inimă, este transmisă creierului, care o decodifică în trăirile noastre. Aceşti oameni au trăit emoţia divină. Emoţia înseamnă în primul rând energie.

Ca gândul nostru să se transforme în realitate este nevoie de energia emoţiei, emoţia are nevoie la rândul ei de energia lucrurilor.

Evident, energia pozitivă. Bucuria, iubirea, acea energie fantastică emanată de creier, care pur şi simplu devine realitate. Aceeaşi realitate pe care dacă noi, ceilalţi am fi ştiut să o trăim de aceeaşi manieră, probabil că ajungeam la performanţe apropiate de cele ale lui Arsenie Boca”, a declarat Dumitru Constantin Dulcan, potrivit Antena 3.

De asemenea, profesorul Dulcan a dezvăluit în cadrul podcastului lui Damian Drăghici că, ori de câte ori are un necaz, pune un aplicare un sfat al lui Arsenie Boca, și anume, să spună de 7 ori rugăciunea „Tatăl nostru”.

„Mă spovedesc frecvent. Când eram tânăr, n-o făceam, ziceam să sunt prea tânăr, până mi s-a spus că e o altă energie. În primul an, n-am sesizat, apoi, cu timpul, am realizat că atunci când plec de la spovedanie parcă plutesc, e o trăire, o energie, nu e o simplă poveste. Arsenie Boca sfătuia că ori de câte ori vrei ceva, să rezolvi ceva, să spui de 7 ori ”Tatăl Nostru”. Și eu o fac pe deget, de multe ori. Trebuie să-i mulțumiți lui Dumnezeu în fiecare secundă că trăiți. Un profesor american spunea că în fiecare oră să ai zece secunde tăcere, de liniște, în care să te regăsești și să mulțumești lui Dumnezeu.

Continue Reading
To Top