Știri interne

Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu se mută la rivalul Antena 1?! Cei trei chefi ar fi bătut palma

Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu se mută la rivalul Antena 1?! Cei trei chefi ar fi bătut palma

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu ar fi avut întâlniri în secret pentru un nou proiect! Informația a apărut la numai câteva zile după ce Antena 1 a anunțat că cei trei jurați nu vor mai face parte din proiectul „Chefi la Cuțite”.

Așadar, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu ar fi avut întâlniri în secret cu PRO TV pentru nou show culinar, unde ar urma să fie protagoniști.

Informația a fost publicate de Cancan, la numai câteva zile după ce Antena 1 a anunțat că cei trei jurați nu vor mai face parte din proiectul „Chefi la Cuțite”.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu ar fi avut întâlniri în secret cu PRO TV

Potrivit sursei menționate, cei trei chefi ar urma să revină la postul de televiziune care i-a consacrat, respectiv PRO TV.

Publicația menționată a scris și că Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu încasau 5.000 de euro pe zi de filmare.

În 2022, cei trei au filmat cele două sezoane în 77 de zile. În 2023 au avut 30 de zile lucrate. Astfel, la un calcul simplu, anul trecut, fiecare chef a încasat 385.000 euro, iar anul acesta 150.000.

SURSA: https://www.cancan.ro/breaking-news-nu-nu-este-o-gluma-sorin-bontea-si-catalin-scarlatescu-ar-pregati-in-secret-un-show-culinar-la-pro-tv-detalii-si-informatii-despre-cand-ar-urma-sa-se-difuzeze-emisiunea-20905223

Continue Reading
To Top