Știri interne

Zodia lovită din plin de karma: Mariana Cojocaru, previziuni pentru a doua parte lunii octombrie

Zodia lovită din plin de karma: Mariana Cojocaru, previziuni pentru a doua parte lunii octombrie

„Este o perioadă atât de ciudată! Realitatea bate previziunile. Mesajele mele sunt de atenționare și de protecție. Niciodată nu mi-a stat în caracter să vin cu mesaje agresive, ci vreau ca oamenii să fie avertizați. Previziunile mele de acum sunt mult mai blânde. Este o perioadă în care vorbim de ispite. Ispita (Luna Neagră) se mută din Leu în Fecioară.

Am vești bune pentru unii Lei, pentru unii Vărsători și atenționăm o parte din Fecioare să aibă grijă. Urmează o perioadă interesantă din multe puncte de vedere. Dar sus se pregătește un soi de furtună, așadar și jos s-ar putea ca tensiunile să fie destul de mari”, a declarat astrologul Mariana Cojocaru, în cadrul emisiunii Exclusiv Vip

Berbec

Ei sunt vizați în mod direct. Sunt atenționări pe zona sănătății. Avem axa karmică în Berbec și în Balanță. Berbecii trebuie să fie foarte atenți, mesajele țin de trecutul lor, cu mesaj karmic și chiar de vieți anterioare. Chestiunile nerezolvate din viețiel anterioare revin acum ca să fie înțelese.

Taur

Stă într-un soi de neînțelegere, nu se înțelege el pe el. Unii au un fel de sabie deasupra capului, mă refer aici la latura sentimentală. În relația cu copiii, presiunea e foarte mare. E un soi de crusel pentru ei. Lucrurile nu vor fi simple. Ce nu s-a rezolvat în ultimii doi ani, revine acum cu o încărcătură și mai mare.

Gemeni

Aici vor fi discuții în familie constructive, fie dispute. Trebuie să cadă la mijloc, pe un numitor comun, ca să poate să împace întreaga familie.

Rac

Vor avea o perioadă în care vor dori să caute o relație tip păturică, care să-i acopere, de protecție.

Leu

Ei stau bine, pentru că de acum pleacă Luna Neagră și din punct de vedere al sănătății pot fi mai bine. Dar cei ce nu au rezolvat ce aveau de rezolvat, pot avea probleme în continuare.

Fecioară

Luna Neagră intră în constelația lor și acolo nu-i de joacă, au aspecte karmice, iar unele se pot duce fie pe supărări, fie pe ispite. Fecioarele să fie atente în această perioadă.

Balanță

La fel, și cei din Balanță trebuie atenționați și nu-i de joacă. Cât a fost bine, a fost. Acum e bine să fiți cu ochii în patru.

Scorpion

Spre finalul lunii încep să fie tot mai agitați. A doua Eclipsă a Lunii va fi în Scorpion. Urmează un ciclu de doi ani e cu suișuri și coborâșuri. Acum sunt pe un trend descendent, deci trebuie să fie atenți.

Citeste pentru celelalte zodii pe UNICA

Continue Reading
To Top