Lifestyle

Cât succes ai în viață în fucție de zodia în care te-ai născut

Cât succes ai în viață în fucție de zodia în care te-ai născut

Momentul anului în care ne naștem poate avea tot felul de implicații pentru viața noastră. Se spune că semnul zodiacal sub care ne naștem ne influențează personalitățile, făcându-ne mai buni la unele lucruri și mai răi la altele. Fie că ai nevoie de ajutor pentru a scrie eseuri sau te lupți cu finanțele tale sau dacă excelezi în activități creative sau sport, unii ar putea spune că zodia ta se află în spatele acestor lucruri.

Acest lucru ne-a făcut să ne întrebăm sub ce semne stelare se încadrează unii dintre cei mai de succes oameni din lume. Sunt unele zodii mai bune pentru muzicieni? Și alții produc mai mulți actori? Am efectuat cercetări asupra astrelor multor oameni celebri din diferite medii industriale pentru a afla. Deci, semnele stelare influențează șansa ta de a avea succes? Și ce înseamnă semnul tău zodiacal pentru tine?

Aceste semne zodiacale sunt cel mai probabil să fie celebre

După ce am analizat sute de nume celebre dintr-o gamă largă de industrii și medii, inclusiv actori, regizori, sportivi, politicieni și lideri de afaceri, am aflat semnul zodiacal al fiecărei persoane. Iată rezultatele generale.

Rac – Ponderea oamenilor de succes: 11,05%

Semnul stelar pe care îl au cei mai mulți oameni de succes este Racul, 11,05% dintre persoanele din studiul nostru fiind născuți sub această zodie. Acesta este un semn de apă care se desfășoară între 21 iunie și 22 iulie. Persoane de seamă cu acest semn: Harrison Ford, Mel Brooks și Ricky Gervais.

Leu – Ponderea oamenilor de succes: 10,18%

Leul este al doilea cel mai frecvent semn stelar la oamenii de succes, reprezentând 10,18% dintre oamenii din studiul nostru. Leul este un semn de foc și se desfășoară în perioada 23 iulie – 22 august. Leii celebri: comediantul Frankie Boyle, regizorul Stanley Kubrick și artistul Andy Warhol.

Berbec – Ponderea oamenilor de succes: 8,95%

Pe locul trei, cu 8,95% dintre oamenii de succes care se încadrează sub această zodie, se află Berbecul, un alt semn de foc care se desfășoară în perioada 21 martie – 19 aprilie. Muzicianul Eric Clapton și comedianții Stewart Lee și Spike Milligan sunt toți exemple de Berbec de succes.

Zodii care pot deveni faimoase în lumea filmului
Acum putem împărți datele după ocupație, pentru a afla care zodii sunt cele mai potrivite pentru diferite căi de carieră. Aici puteți vedea care semne zodiacale sunt cele mai comune în rândul actorilor celebri și realizați.

Gemeni – Ponderea actorilor: 13,95%

Gemenii este cel mai răspândit zodie în rândul actorilor, 13,95% dintre acești actori fiind născuți sub acest semn. Gemenii este un semn de aer care se desfășoară în perioada 21 mai – 20 iunie și este asociat cu planeta Mercur. Actori celebri care sunt Gemeni includ Clint Eastwood, Nicole Kidman și Laurence Olivier.

Rac – Ponderea actorilor: 11,63%

Racul este al doilea cel mai frecvent semn zodiacal în rândul actorilor, reprezentând 11,63%. Acest semn este condus de lună și numără actori precum Sandra Bullock, Margot Robbie și Willem Dafoe în rândurile sale.

Leu – Ponderea actorilor: 11,63%

Leul ocupă, de asemenea, locul doi la categoria actori, cu vedete de top precum Dustin Hoffman, Jean Reno și Charlize Theron, toți născuți sub această zodie.

Cele mai comune semne stelare ale regizorilor de film
După ce ne-am uitat la oamenii care apar pe marele ecran, a avut sens să ne uităm apoi la indivizi de cealaltă parte a camerei. Aici puteți vedea care zodii au cea mai mare afinitate cu a fi regizor.

Leu – Ponderea directorilor: 15,00%

Leul este cel mai comun zodie dintre regizorii de succes, susținând 15% dintre cei din studiul nostru. Nume mari precum Alfred Hitchcock, Roman Polanski și Christopher Nolan s-au născut cu toții sub semnul Leu.

Balanța – Ponderea directorilor: 15,00%

Balanța a fost legată de Leu ca cel mai bun semn stelar pentru regizori sub care să se nască. Acest semn de aer rulează din 23 septembrie până în 22 octombrie și numără printre rândurile sale mari regizori precum Guillermo del Toro, Jon Favreau și Satoshi Kon.

Fecioară – Ponderea directorilor: 11,67%

Fecioarele sunt al treilea cel mai probabil să devină regizori de succes, 11,67% dintre regizori fiind născuți sub semn. Fecioarele se nasc între 23 august și 22 septembrie, pământul fiind elementul lor asociat. Regizorii celebri din Virgo includ Tim Burton, Guy Ritchie și Brian de Palma.

Zodii predispuse să aibă succes în muzică

Aceste semne stelare sunt cele mai des întâlnite printre cei mai faimoși și de succes muzicieni. Te-ai născut sub un semn zodiacal muzical?

Săgetător – Ponderea muzicienilor: 12,70%

Săgetătorul este cel mai răspândit semn zodiacal în rândul muzicienilor, 12,70% dintre artiștii muzicali fiind născuți sub acest semn. Acest semn de foc se desfășoară între 22 noiembrie și 21 decembrie și este condus de planeta Jupiter. Muzicienii celebri din Săgetător includ Jimi Hendrix, Taylor Swift și Billie Eilish.

Balanța – Ponderea muzicienilor: 11,11%

Balanțe fac încă o apariție în primele trei, susținând 11,11% dintre muzicieni din studiul nostru. Acestea includ câteva nume fenomenale precum Snoop Dogg, Eminem și Bruce Springsteen.

Taur – Ponderea muzicienilor: 11,11%

Taurul se leagă de Balanță pe locul doi, având și 11,11% dintre muzicieni născuți sub zodie. Taurul este un semn de foc care se desfășoară între 22 noiembrie și 21 decembrie, cu muzicieni celebri din Taur, printre care Billie Joel, Adele și James Brown.

Cele mai comune semne zodiacale ale comedianților
Succesul tău ca actor de comedie ar putea fi determinat și de semnul tău zodiacal, așa că am făcut câteva cercetări pentru a descoperi cel mai amuzant semn stelar de acolo.

Rac – Ponderea comedianților: 13,33%

Racul este cel mai comic zodie cu cea mai mare pondere a comedianților la 13,33%. Marii comedie precum Dave Allen, Larry David și Peter Kay sunt toți canceri.

Berbec – Ponderea comedianților: 11,67%

Pe locul doi cu 11,67% dintre comedianți se află Berbecul. Mari comedie precum Spike Milligan, Stewart Lee și Ed Byrne s-au născut cu toții sub semnul Berbecului.

Pești – Ponderea comedianților: 11,67%

Pe locul doi se află Peștii care au revendicat și 11,67% dintre comedianți. Peștii sunt un semn de apă guvernat atât de Neptun, cât și de Jupiter și se desfășoară în perioada 19 februarie – 20 martie. Comicii celebri născuți sub acest semn includ Tommy Cooper, Wanda Sykes și Lee Evans.

Continue Reading
To Top