Cum să scoți mirosurile urâte din mop. Trucul care va ajuta pe oricine

Lifestyle

Cum să scoți mirosurile urâte din mop. Trucul care va ajuta pe oricine

Cum să scoți mirosurile urâte din mop. Trucul care va ajuta pe oricine

Știm cât de greu este să cureți mopul, iar multe femei aleg să-l arunce și să cumpere altul în loc să-l igienizeze. Ei bine, nu va mai fi nevoie să-l arunci, deoarece noi îți vom explica un truc genial. Iată cum să scoți mirosurile urâte din mop! Este trucul care va ajuta pe oricine și îți vom spune de pe acum că vei avea rezultatele dorite.

Cum să scoți mirosurile urâte din mop? Aceasta este întrebarea pe care și-o pun cele mai multe gospodine, deoarece le este destul de greu să igienizeze acest produs foarte utilizat în casă. Iată cum trebuie să procedezi ca să cureți mopul!

Trucul care te ajută să scoți mirosurile urâte din mop

Pentru a scoate mirosurile urâte din mop ai nevoie de următoarele ingreidente: oțet, înălbitor, bicarbonat de sodiu și apă fierbinte. În găleata mopului se pune o cană de apă fierbinte, peste care se adaugă o jumătate de cană de înălbitor și o jumătate de cană de oțet. Se amestecă și se pune 1/4 cană de bicarbonat de sodiu. Se amestecă foarte bine și se lasă mopul în această compoziție pentru aproximativ două ore.

Mopul se scoate din găleată și se clătește foarte bine cu apă rece. Rezultatul se va observa imediat, astfel că mopul tău va fi alb și va arăta ca nou.

Cum să cureți mopul cu bicarbonat de sodiu

Acum îți vom explica cum să cureți mopul cu bicarbonat de sodiu. Tot ce trebuie să faci ca să ai un mop ca nou este să adaugi câteva linguri de bicarbonat de sodiu în apa fierbinte de la găleată și să bagi mopul înăuntru pentru aproximativ o oră și jumătate, până când se va răci apa și mopul se va curăța complet.

Este recomandat să folosești această soluție dintr-un singur ingredient ori de câte ori ai nevoie să cureți mopul, dar cu puțin detergent special pentru mop, deoarece beneficiile vor fi mult mai mari.

Continue Reading
To Top