Patru zodii care nu știu să fie loiale: te trădează când ți-e lumea mai dragă

Lifestyle

Trei zodii care vor fi la un pas de despărțire în luna noiembrie. Nativii vor avea probleme în relații

Trei zodii care vor fi la un pas de despărțire în luna noiembrie. Nativii vor avea probleme în relații

Perioada următoare vine cu probleme în cuplu, iar unii nativi se vor gândi serios să pună punct relațiilor, asta pentru că momentele tensionate nu vor lipsi. Zodiile trebuie să fie atente și la vechi probleme care nu au fost rezolvate la momentul potrivit, care pot să strice liniștea în cuplu.

Trei zodii care vor fi la un pas de despărțire în luna noiembrie. Nativii vor avea probleme în relații Pentru unii nativi, luna noiembrie nu va fi tocmai o perioadă în care relațiile vor fi evolua așa cum și-ar dori, din contră. Se pot să apară noi tensiuni sau să reapară unele probleme pe care ar fi trebuit să le rezolve în trecut.

Trei zodii care vor fi la un pas de despărțire în luna noiembrie
Taur

Printre zodiile care nu vor sta atât de bine la capitolul dragoste se numără Taurii. Pentru cei care sunt într-o relație se anunță momente tensionate, cauzate chiar de ei, dacă nu au grijă la vorbe. Partenerul poate să fie deranjat mai ales dacă discuțiile în contradictoriu devin tot mai dese și nu vor ajunge prea curând la un numitor comun. De aceea, se poate ca Taurii să ia o decizia de a pune punct relației.

Scorpion

Nici Scorpionii nu au mai mult noroc în perioada următoare în ceea ce privește relațiile. Acești nativi sunt cunoscuți pentru faptul că spun lucrurile pe nume uneori într-o manieră care poate fi interpretată greșit de partener și pot să apară certuri din lucruri aparent mărunte. Scorpionii au tendința în perioada următoare să ia decizii mai degrabă imediat după conflict, așa că, nu este exclus ca acești nativi să ajungă la concluzia că le este mai bine singuri decât într-un cuplu, decizie pe care mai apoi s-ar putea să o regrete.

Continue Reading
To Top