Știri interne

„Vei avea soarta celorlalte soții” Lavinia Pîrva, avertizată în privința lui Ștefan Bănică Jr. Fanii nu s-au putut abține și i-au trimis mai multe mesaje

„Vei avea soarta celorlalte soții” Lavinia Pîrva, avertizată în privința lui Ștefan Bănică Jr. Fanii nu s-au putut abține și i-au trimis mai multe mesaje

Internauții i-au atras atenția Laviniei Pîrva cu privire la căsnicia ei și a lui Ștefan Bănică Jr.

Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva sunt căsătoriți de câțiva ani și au împreună un fiu, însă în ultima perioadă urmăritorii lor din mediul online le-au tot criticat relația, aceștia considerând că legătura dintre artist și soția lui ar fi cam șubredă. Lavinia este cea care privește tot timpul mesaje cu privire la căsnicia ei, iar de curând, vedeta a fost atenționată că ar putea fi părăsită de Ștefan Bănică.

Deși Lavinia și Ștefan formează un cuplu de foarte mult timp, unii oameni încă nu cred în sentimentele lor. Artista primește deseori mesaje legate de căsnicia ei, așa cum s-a întâmplat și în urmă cu puțin timp. La ultima postare făcută de Lavinia Pîrva pe rețelele de socializare, internauții au lăudat-o, în secțiunea de comentarii, pentru silueta de invidiat cu care aceasta se mândrește, însă i-au spus și lucruri mai puțin plăcute.

Unii dintre urmăritorii vedetei au atenționat-o cu privire la soțul ei și i-au transmis că aspectul fizic nu este de ajuns pentru ca aceasta să îl păstreze alături de ea pe Ștefan Bănică. Fanii Laviniei pun la îndoială sentimentele pe care artistul le are față de soția lui, transmițându-i brunetei că ar trebui să se schimbe, pentru ca mariajul ei să nu se încheie, la fel cum s-a întâmplat cu fostele căsnicii ale lui Ștefan Bănică Jr.

„Încă mai arăți bine, dar asta nu va mai dura prea mulți ani. Cred că trebuie să devii mai prețioasă și în alt mod, ca să reziști în căsnicia ta… atfel vei avea soarta celorlalte soții pe care le-a avut celebrul Bănică. Ești doar plăcerea lui vinovată, nu cred că se mândrește prea mult cu tine”, i-a transmis o urmăritoare Laviniei Pîrva, pe rețelele de socializare.

Comentariile internauților nu s-au oprit aici. Unii dintre fanii Laviniei Pîrva consideră că în spatele zâmbetului larg pe care vedeta îl afișează mereu, s-ar ascunde, de fapt, tristețea. Urmăritorii săi din mediul online cred că, deși soția lui Ștefan Bănică Jr. pare fericită, aceasta ar fi afectează de unele lucruri din viața ei, care nu ar sta exact așa cum și-ar dori ea.

„Ești un om trist, în ciuda aparențelor. Ceva în viața ta nu e cum și-ai dori și te și afectează”, a fost un alt comentariu primit de Lavinia Pîrva, pe rețelele de socializare.

Continue Reading
To Top