Știri interne

Flavius Nedelea, reţinut de DIICOT. Anamaria Prodan, prima reacţie despre fostul său iubit

Flavius Nedelea, reţinut de DIICOT. Anamaria Prodan, prima reacţie despre fostul său iubit

Anamaria Prodan a avut o primă reacţie la adresa fostului său iubit, omul de afaceri Flavius Nedelea. Se pare că acesta ar avea probleme serioase cu legea. Ce spune impresara în urma acuzaţiilor formulate de procurori?

Acuzaţii foarte grave la adresa lui Flavius Nedelea. Afaceristul în vârstă de 42 de ani a intrat în vizorul DIICOT şi a fost arestat pentru 30 de zile.

Fostul iubit al Anamariei Prodan e acuzat ar fi înlesnit practicarea prostituției în localurile de noapte pe care le-ar deține.

După ce informaţiile au apărut vineri în presa din România, Anamaria Prodan a oferit şi ea rapid o primă reacţie.

Ea spune că a trăit un adevărat şoc atunci când a auzit ce i s-a întâmplat lui Flavius Nedelea. Impresara este convinsă că fostul său iubit e nevinovat şi că totul este doar o greşeală a procurorilor.

Anamaria Prodan a mai subliniat că a rămas prietenă cu omul de afaceri, chiar dacă relaţia lor sentimentală nu a funcţionat.

„Am aflat acum. Habar nu am. Nu cred așa ceva! Flavius nu are cum să aibă de-a face cu așa ceva. Cu siguranță, este o greșeală.

Flavius nu are cluburi! Are doar restaurant. Deci nu văd de unde până unde.

Este prietenul meu pe viață. Nu cred în absolut nimic din ce văd”, a spus Anamaria Prodan pentru Cancan.

Reţinut prin mandat de arestare pentru 30 de zile. Decizia nu este definitivă

Revenind la dosarul instrumentat de DIICOT, Flavius Nedelea ar fi fost arestat pentru implicarea sa într-un dosar amplu care vizează acuzația de înlesnire a practicării prostituției.

Potrivit Cancan, afaceristul ar deține mai multe astfel de cluburi de noapte. Aici, anumite dansatoare ar oferi și servicii sexuale pentru clienții bogați.

După ce a fost audiat de DIICOT, Flavius Nedelea a fost reținut printr-un mandat de arestare pentru 30 de zile. Cu toate acestea, decizia de arestare nu este definitivă. Mai mult ca sigur, afaceristul o va contesta.

Originar din Constanţa, Flavius Nedelea s-a mutat în București în 2015. El a deschis un hotel de 4 stele în Centrul Istoric al Capitalei

Ulterior, la doar doi ani de la venirea în Capitală, datorită succesului în afaceri, a luat decizia de a dezvolta şi un hotel de 5 stele. Locaţia: tot în Centrul Vechi al Bucureștiului.

Este vorba, mai exact, despre clădirea care adăpostește fostul Palat al Bursei București.

Despărţirea de Anamaria Prodan a fost una amiabilă
Cât despre relaţia cu Anamaria Prodan, omul de afaceri spune că nu au fost certuri şi infidelităţi între ei, care să ducă la despărţire.

„Ruptura nu a venit dintr-un comportament deviant al unuia dintre noi. Nu a existat înșelat sau certuri. Am căzut de comun acord că așa este mai bine.

Am avut anumite motive personale amândoi, pe care le-am discutat și am considerat că este mai bine așa”, povestea Flavius Nedelea cu ceva timp în urmă.

Continue Reading
To Top