Lifestyle

Gina Pistol, despre cea mai mare traumă din viața ei. „Cred că o singură palmă mi-a dat”

Gina Pistol, despre cea mai mare traumă din viața ei. „Cred că o singură palmă mi-a dat”

Gina Pistol este una dintre cele mai iubite prezentatoare de televiziune. Are o carieră de succes în domeniul care a consacrat-o și o familie minunată, devenind mama unei fetițe pe nume Josephine, rodul iubirii ei cu artistul Smiley. Cu toate că acum pare că are o viață la care mulți aspiră, trecutul blondinei nu a fost deloc unul ușor, marcat fiind de despărțirea părinților ei.

Vedeta încearcă să țină anumite pasaje din viața ei cât mai departe de ochii oamenilor, dar există și momente în care își deschide sufletul în fața lor. Puțini sunt cei care știu că părinții ei au divorțat și ajunseseră să lupte în judecată pentru custodia ei.

Gina Pistol: „M-am simțit singură, m-am simțit a nimănui”

Invitată acum ceva timp în podcastul lui Mihai Morar, Gina Pistol mărturisea cât de greu i-a fost în acea perioadă. S-a simțit a nimănui, și cea care s-a implicat în creșterea ei a fost bunica Dumitra.

„M-aș reîntoarce la mine, copil fiind. Pentru că au fost momente în viața mea când (oftează)… ai mei se despărțiseră (…).

Nu prea am vorbit despre asta, nici cu ai mei nu am vorbit, nici cu mama. Tata se judecase cu mama pentru custodia mea și m-a dus cumva la o doamnă, nu știu cine e femeia aceea, înțeleg că între timp a și decedat, și nu mi-a explicat nimeni ce mi se întâmplă atunci. M-am simțit singură, m-am simțit a nimănui.”, povestea vedeta.

Prezentatoarea de televiziune consideră că cel mai important pentru un copil ai cărui părinți se află în proces de divorț este să îi se explice întregul episod, nu să-i creeze impresia că nu este iubit sau dorit.

„Nu a venit nimeni să îmi spună, mie, copilului: «Băi, părinții tăi se judecă, e ceva normal, dar nu înseamnă că nu ești iubită». Femeia aceea era puțin agresivă. Mama nu m-a bătut niciodată, cred că o singură palmă mi-a dat. Dar femeia aia era puțin agresivă, pentru că ea, la rândul ei, avea niște probleme. Atunci da, m-aș întoarce la mine copil și m-aș îmbrățișa. Atât. Ăla ar fi singurul moment”, a mai declarat Gina Pistol.

Continue Reading
To Top