Știri interne

Informația dimineții despre Elena Merișoreanu! Anunț despre marea cântăreață de muzică populară

Informația dimineții despre Elena Merișoreanu! Anunț despre marea cântăreață de muzică populară

Elena Merișoreanu a făcut noi dezvăluiri! De această dată despre secretul ei prin care reușește să-l țină pe soțul ei aproape de casă. Împreună cu soțul ei, Viorel Croitoru, formează un cuplu de aproape 50 de ani și se înțeleg de minune în continuare. Care este secretul artistei de muzică populară?

Îndrăgita interpretă de muzică populară Elena Merișoreanu are o carieră impresionantă, dar nu se oprește aici. Artista nu este cunoscută doar pentru vocea sa de aur, ci și pentru talentul său în bucătărie. Ea a dezvăluit o rețetă de castraveți murați tradițională din zona Ardealului. La aceasta ea adăugă un ingredient secret pentru un gust aparte.

Aceste murături vor fi delicioase și pot fi servite alături de diverse feluri de mâncare sau ca gustare. Rețeta este una simplă, dar există acel ingredient care, odată adăugat, aduce o aromă aparte castraveților murați.

„Sunt o gospodină bună, se vede și după îmbrăcăminte. Așa îți ții bărbatul pe lângă casă! Eu pun castraveții, bine spălați înainte, doar cu sare și cu apă. În borcan mai adaug frunze de cireș sau de vișin, frunze de mărar, morcov, țelină, ce se mai pune în rețeta clasică.

Precizez însă că nu fac castraveții cu oțet, doar la gogoșari pun un pic, pentru că oțelul nu face bine la stomac. Ca să dați un gust aparte conservelor pentru iarnă, adăugați și o linguriță de miere sau de zahăr, atât la castraveți, cât și la gogoșari, ies delicioși! Se pune cam o lingură de miere, la o cantitate de 5 litri”, ne-a spus Elena Merişoreanu, pentru Playtech.

Și, dacă acum avem rețeta recomandată de Elena Merișoreanu, trebuie să știți că nutriționiștii spun că legumele fermentate sporesc sănătatea intestinului, dacă sunt puse în apă cu sare. Bacteriile sănătoase care se dezvoltă în timp ce castraveții, gogoșarii sau varza se acresc ajută la buna funcționare a sistemului digestiv.

Zeama de la murături aduce numeroase beneficii organismului, datorită conținutului bogat în probiotice și minerale, precum calciu, magneziu și potasiu. Mai important de știut este că zeama de la murături nu conține grăsimi.

Mulți oameni aleg ca, după ce au alergat sau au mers la sală, să bea băuturi speciale pentru sportivi, deși acestea sunt dulci și bogate în calorii. Dacă vreți să slăbiți, zeama de murături este o opțiune mai bună.

Zeama de murături conține și numeroși antioxidanți, care luptă împotriva radicalilor liberi. Castraveții murați, care conțin vitamina A și vitamina E, care sunt antioxidanți puternici.

Continue Reading
To Top