Știri interne

Oana Lis a dat vestea tristă! Ce s-a întâmplat cu Viorel Lis la spital

Oana Lis a dat vestea tristă! Ce s-a întâmplat cu Viorel Lis la spital

Viorel Lis are, din nou, probleme. Anunțul trist a fost făcut de Oana Lis. Soția fostului edil a dat detalii importante. Ea a spus ce s-a petrecut cu fostul primar al Capitalei.

Viorel Lis se confruntă din nou cu probleme de sănătate. Anunțul a fost făcut chiar de către soția sa. Oana Lis a spus ce s-a întâmplat cu fostul edil.

El a ajuns din nou la spital. Soția fostului primar al Capitalei a filmat un moment alături de acesta, din spital.

Din păcate, acesta a ajuns din nou pe mâna medicilor din cauza problemelor multiple de sănătate. Oana Lis este mereu alături de soțul ei. Ea chiar s-a internat cu el la spital pentru a-i fi alături la fiecare pas.

Oana Lis, demonstrație de dragoste

Oana Lis a demonstrat că nu stă cu fostul primar pentru banii săi. Ea îi este alături pentru că îl iubește cu adevărat. Ea a ținut să le răspundă celor care au acuzat-o ani de zile că stă cu soțul ei doar de dragul banilor.

Ea chiar a glumit că este plătită de Viorel Lis pentru a-i fi alături. Oana a avansat, tot în glumă, și o sumă în schimbul prezenței sale la spital. Suma în acest caz este de doar trei lei!

Oana Lis îi cerea lui Viorel Lis, în filmarea postată pe rețelele de socializare, banii pe care i-a promis. Ea a ținut să arate că suma de trei lei este oferită în schimbul susținerii sale.

„Bună, dragii mei! Sunt la spital cu Viorel, dar m-a plătit ca să stau cu el. După cum vorbește lumea am zis să recunosc, ce să fac. Așa zice lumea.

Mi-a dat trei lei pe zi, sper să iau banii acum. Viorel, dă-mi ăia trei lei. Ce să zic, m-am făcut cu bani”, a fost mesajul pe care Oana Lis l-a transmis pe Facebook.

Informația cea mai importantă este că Viorel Lis este din nou la spital. El s-a confruntat cu tot mai multe probleme de sănătate în ultima vreme și a stat prin spitale destul de des. Fostul primar al Capitalei are 79 de ani.

Fost edil general al Capitalei suferă de grave probleme de sănătate, printre care și afecțiuni cardiace. Acestea necesită tratament și analize costisitoare. Oana Lis a decis recent să își vândă anumite bunuri pentru a face rost de banii necesari tratamentelor. Vedeta vrea mai ales să vândă haine și obiecte din casă.

Continue Reading
To Top