Știri interne

Ultimele imagini cu Natașa Raab în viață. Ce a postat ultima dată „Coana Chiva” pe rețelele de socializare

Ultimele imagini cu Natașa Raab în viață. Ce a postat ultima dată „Coana Chiva” pe rețelele de socializare

Vestea conform căreia celebra actriță Natașa Raab s-a stins din viață a luat prin surprindere o țară întreagă. Cea care o întruchipa pe „Coana Chiva” în celebrele reclame de la TV a murit pe data de 23 octombrie 2023, după mulți ani în care s-a luptat cu sindromul parkinsonismului atipic.

​Natașa Raab a fost una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe din România, aceasta făcându-se remarcată în urmă cu mulți ani, atunci când apărea pe micile ecrane atât în telenovele celebre precum „Inimă de Țigan” sau „Regina”. Ulterior, lumea a recunoscut-o sub pseudonimul „Coana Chiva”, datorită unor reclame celebre în care a apărut timp de mulți ani.

Pe data de 23 octombrie 2023, aceasta a pierdut lupta cu boala neurodegenerativă de care suferea: parkinson atipic. În ultimii ani, Natașa Raab nu a mai putut vorbi și a avut mari probleme de memorie, activitățile zilnice fiindu-i din ce în ce mai dificile de realizat. 

Actrița a aflat de această afecțiune în urmă cu 3 ani, iar de atunci a renunțat complet la luminile reflectoarelor. Ultimele imagini cu ea în viață au fost postate pe rețelele de socializare în 2020, atunci când Natașa Raab a apărut într-un videoclip alături de Cătălin Ionuț Ene. 

Ultimele fotografii postate de Natașa sunt tot din 2020, de la ziua ei de naștere.

„Pregnantă personalitate a peisajului cultural craiovean, actrița Natașa Raab a fost dăruită cu o energie debordantă, necontenind a-și manifesta preaplinul histrionic în mai multe zone de interes artistic, de la roluri de teatru, film și televiziune, până la înregistrări de albume audio, prezentări de spectacole, turnee și zeci de participări cu trupa Teatrului Naţional Craiova la marile Festivaluri de teatru ale lumii”, se arată pe pagina de Facebook a teatrului craiovean.

Colegii ei au anunțat că Natașa Raab va fi înmormântată miercuri, 25 octombrie 2023, la Cimitirul Ungureni din Craiova.

Continue Reading
To Top