Mihai Voropchievici dezvăluie secretul ultimei cifre a anului nașterii. Ce spune aceasta despre tine

Lifestyle

Mihai Voropchievici dezvăluie secretul ultimei cifre a anului nașterii. Ce spune aceasta despre tine

Mihai Voropchievici dezvăluie secretul ultimei cifre a anului nașterii. Ce spune aceasta despre tine

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit un secret fascinant legat de ultima cifră din anul nașterii, în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse”. Acest secret, înrădăcinat în teoria Feng Shui, dezvăluie cum elementele se combină pentru a influența caracterul și trăsăturile noastre personale.

Chinezii socotesc cifrele inclusiv zero, iar în această perspectivă, cele zece cifre pot fi împărțite în cinci elemente: metal, apă, lemn, foc și pământ. Fiecare element are caracteristicile sale specifice și influențează personalitatea individului în funcție de ultima cifră din anul nașterii.

1. Elementul Metal (0 și 1)

Persoanele ale căror ani de naștere se termină cu cifrele 0 sau 1 sunt puternice și hotărâte. Au o energie solidă și subtilă și sunt capabile să modeleze lumea din jurul lor. Acești indivizi sunt independenți, ambițioși și perseverenți. Cu toate acestea, au o zonă de confort pe care o preferă și sunt reticenți în fața schimbărilor. Au, de asemenea, un spirit critic bine dezvoltat și pot avea probleme de sănătate legate de sistemul digestiv, articulații și plămâni.

2. Elementul Apă (2 și 3)

Persoanele al căror an de naștere se termină cu cifrele 2 sau 3 sunt subtile și adaptabile. Au o abilitate uimitoare de a comunica și de a stabili relații interpersonale puternice. Sunt creativi, sensibili și empatici, ceea ce îi face să excelențeze în domeniul artistic. Cu toate acestea, au tendința de a fi indeciși și pot suferi de episoade depresive. Problemele de sănătate pot implica circulația sângelui, rinichii și vezica urinară.

3. Elementul Lemn (4 și 5)

Persoanele ale căror ani de naștere se termină cu cifrele 4 sau 5 sunt deschizători de drumuri și foarte inteligenți. Au o intuiție excepțională și știu cum să găsească soluții pentru orice problemă. Acești indivizi sunt muncitori și inspiră respectul celor din jurul lor. Sunt familiști și au o abilitate naturală de a inspira și impresiona. Cu toate acestea, pot avea probleme de sănătate legate de ficat, vezica urinară și migrene.

4. Elementul Foc (6 și 7)

Persoanele ale căror ani de naștere se termină cu cifrele 6 sau 7 sunt pline de energie, veselie și vitalitate. Sunt aventuroși și iubesc viața cu toate detaliile ei. Acești indivizi sunt spontani și îndrăznesc să își asume riscuri, fiind predispuși la atacuri de panică și anxietate. Cu toate acestea, excesul de energie îi face să fie sportivi remarcabili.

5. Elementul Pământ (8 și 9)

Persoanele ale căror ani de naștere se termină cu cifrele 8 sau 9 preferă armonia și trăiesc pentru calitate și nu cantitate. Sunt înțelepți, calmi și răbdători, având o înclinație spre tradiție și eleganță. Acești indivizi sunt loiali, iubitori și plini de afecțiune, dar pot deveni emoționali și vulnerabili în fața situațiilor dificile. Problemele de sănătate pot implica stomacul, splina și pancreasul.

Astfel, teoria Feng Shui, spune numerologul, ne arată cum ultima cifră din anul nașterii influențează trăsăturile noastre personale și modul în care ne raportăm la lumea din jurul nostru. Cu ajutorul acestei înțelepciuni vechi, putem înțelege mai bine cine suntem și cum ne putem îmbunătăți relațiile și sănătatea.

Continue Reading
To Top