Lifestyle

Două zodii vor trece prin chinul vieții lor. Își doresc să se reîntoarcă la marea lor iubire, iar deciziile din trecut îi „bântuie”

Două zodii vor trece prin chinul vieții lor. Își doresc să se reîntoarcă la marea lor iubire, iar deciziile din trecut îi „bântuie”

Sfârșitul lunii octombrie vine cu multe mustrări de conștiință în rândul a doi nativi. Evenimentele din ultimele luni le-au marcat viața puternic, acum își vor regândi alegerile făcute și vor simți o mare durere atunci când vor realiza că nu mai pot da timpul înapoi.

Persoanele care fac parte din zodiile Taur și Vărsător vor vărsa lacrimi amare în perioada următoare. O iubire mai veche revine în viața lor, amintirile îi neliniștesc și vor începe să aibă îndoieli cu privire la deciziile lor din trecut. Anumiți nativi își vor dori o reîmpăcare, însă, din păcate, nu pentru mulți acest lucru va fi posibil.

Taurul va fi indecis

Oricât de pasional, romantic și posesiv ar fi acest semn zodiacal, rămâne sigur pe deciziile lui atunci când consideră că are suficiente motive. Nu se lasă înduplecat cu una, cu două, ci alege să își pună sufletul pe primul loc, mai ales în fața oamenilor care l-au trădat fără ezitare și i-au produs suferință.

În perioada următoare, Taurul poate da nas în nas cu o iubire veche, din trecut, care i-a schimbat viața. Suferința și rănile provocate sunt atât de puternice încât să îl ajute să facă alegerea corectă, chiar dacă pentru mulți dintre ei iubirea este la fel de intensă chiar și acum.

Sfatul astrelor pentru Taur este să își asculte inima și să își amintească faptul că, odată ce a fost rănit, sunt șanse mari ca fostul partener să îl facă să treacă, din nou, prin aceeași situație.

Vărsătorul va fi plin de regrete

Ei bine, a venit rândul ca rebelul zodiacului să dea socoteală pentru răul făcut unei persoane din trecut. Dacă pentru Vărsător era mult mai importantă libertatea, indecizia și nevoie de experimentare, acum va trăi un șoc să observe cum fostul partener încă îi mai pătrunde prin gânduri.

Din păcate, mulți nativi vor vrea să dea timpul înapoi și să înceapă un nou capitol alături de fosta iubită sau fostul iubit, însă șansele sunt foarte mici.

Continue Reading
To Top