Prof. dr. Vlad Ciurea: Elixirul care curata gandurile negre si toxinele din corp

Sanatate

Prof. dr. Vlad Ciurea: Elixirul care curata gandurile negre si toxinele din corp

Prof. dr. Vlad Ciurea: Elixirul care curata gandurile negre si toxinele din corp

Prof. dr. Vlad Ciurea a vorbit, la Antena 3 CNN, despre Elixirul care curata gandurile negre si toxinele din corp.

”Foarte simplu se explica acest lucru. Este o fraza pe care a spus-o un savant japonez: ”ma misc, deci exist”. El si-a calat existenta pe miscare si aceasta miscare a devenit, ca si cafeaua pentru unii dintre noi, un drog.

Si nu mai poate fara miscare, ceea ce-i face si bine, pentru ca punand in functiile de miscare, s-a implementat in creier si acolo este o mica rotita care iti spune: te trezesti, alearga; sau ai ajuns, alearga.

Cred ca este un elixir si consider ca face foarte bine si sunt uimit de aceasta educatie pe care o au americanii referitor la sport si faptul ca se misca”, a explicat medicul Vlad Ciurea pentru sursa citata mai sus.

Prof. dr. Vlad Ciurea: ”Sportul da vitalitate, putere, gandire, tinerete, ganduri bune”
”30 de minute de sport dimineata si toate gandurile rele s-au eliminat. Tot ce a primit organismul, oxigen, dupa aceea apa, desigur, a facut ca sa curete de toxine corpul si de ganduri rele creierul.

Intreg organismul l-a pus in miscare, i-a dat ceea ce spunem noi vitalitate, putere, gandire, tinerete, ganduri bune”, a recomandat prod. dr. Vlad Ciurea.

Alimente care fac bine creierului. Prof. dr. Vlad Ciurea: „E fantastic acest produs pentru functia cerebrala”

”Foarte multe, foarte multe, dar noi ne ducem in alta parte pentru ca alimentatia din bucataria romaneasca este foarte grea, mesele sunt copioase”, a spus medicul Ciurea.

Ciocolata, ca si cafeaua sau ceaiul verde, este buna pentru creier, spune prof. dr. Vlad Ciurea, insa trebuie atentie la sortimentul ales.

Cu alte cuvinte, nu orice ciocolata face bine la creier, chiar daca celula nervoasa accepta cu placere dulcele.
Renumitul neurochirurg Vlad Ciurea explica faptul ca cea mai buna ciocolata pentru creier este cea amaruie, care este si naturala si are putin zahar.

Creierul, aceasta „bijuterie” cum o numeste cunoscutul profesor Vlad Ciurea, are nevoie de hrana buna, de calitate pentru a functiona optim.

Exista cinci alimente sau categorii de alimente care ne ajuta sa punem creierul in functiune mai bine, spune renumitul neurochirurg.

Creierul are nevoie, asadar, de grasimi bune, de proteine de calitate, dar si de un anumit condiment, cum ar fi usturoiul, pe care il folosim adesea in bucatarie, fara sa stim, de cele mai multe ori, ca ne pune „bijuteria” in functiune.

Continue Reading
To Top