Știri interne

Horoscop Alina Bădic până pe 4 noiembrie 2023

Horoscop Alina Bădic până pe 4 noiembrie 2023

Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 29 octombrie – 4 noiembrie 2023

„Eclipsă de Lună (…) care aduce iar în discuție tema descărcărilor karmice. Ce avem de împărțit și cu cine? Jupiter opus acestor conjuncții din semnul Scorpionului aduce lucruri care se complică oarecum inutil, și totuși cu un scop care inițial ne scapă. Pluto cuadrat nodurilor lunare și luminariilor, de asemenea, aduce conflicte de mare anvergură legate puternic de ceva ce a rămas nedescărcat, ceva ce acum începe să se manifeste. Nu vă tulburați dacă anumite lucruri par nedrepte sau vă șochează! Avem ceva de înțeles din tot ceea ce ni se întâmplă”, a spus Alina Bădic, în debutul emisiunii de pe B1 TV.

Berbec

Este vorba despre o descărcare pe axa 2.8, o descărcare care vă influențează foarte mult zona financiară și nu numai – tot ceea ce ține de lucrurile pe care le dețineți! Cu siguranță, aveți și un punct de cotitură! Există anumite puncte în care trebuie să luați atitudine chiar dacă efortul este puțin mai mare, chiar dacă este o perioadă în care trageți mai mult. Descărcările karmice vorbesc despre lucruri care nu trebuie amânate!

Taur

Karma de ignoranță există și pentru voi. În mod evident sunteți destul de compatibili cu semnele de Pământ. Ca atare, Venus în Fecioară nu ar trebui să destabilizeze, ci ar trebui să aveți realizări destul de frumoase. Nativii Taur cărora le merge foarte bine din punct de vedere financiar în această perioadă ar trebui să știe că li se cuvine acest cadou divin!

Gemeni

Pentru voi, Eclipsa de Lună presupune o anumită fragilitate! Este vorba despre o descărcare karmică, care afectează efectiv zona sufletească, într-un mod direct, fără echivoc. Există o karmă, există o lecție! S-ar putea să fie vorba și despre o restabilire a principiilor de viață. Încurcătura în care vă aflați este una karmică și nu este chiar atât de simplă, cu toate că ea ar putea să pară că a plecat de la o neatenție a voastră.

Rac

Zile poarte puternice pentru voi! Totuși, ca orice Eclipsă de Lună, ea aduce și o inflamare. Opoziția cu Jupiter poate vorbi despre dezordine, poate vorbi despre neatenție, poate vorbi despre greșeli legate de organizare. Sunteți destul de descumpăniți și de deranjați de faptul că uneori viața voastră poate fi scurtcircuitată de tot felul de situații care vă deturnează de la drumul vostru. Eclipsa vorbește și despre polemică, despre ceartă.

Leu

Deveniți foarte euforici dintr-o dată și ieșiți la rampă. O vreme, acest aspect a fost înlocuit cu ideea de sacrificiu și nu ați mai fost atât de mult în centrul atenției. Există un mic conflict între o serie de propuneri profesionale și membrii familiei sau persoanele care au un cuvânt de spus în plan personal. Mare atenție cum gestionați această zonă! Este vorba și despre o descărcare karmică.

Fecioară

În cazul vostru avem de-a face cu o încununare a unor eforturi pe care le-ați făcut în ultima vreme. Veți avea rezultate interesante, inclusiv din punct de vedere financiar. Muncă vă recompensează! Astrele vă atrag atenția asupra șansei pe care o aveți în plan financiar. Cu siguranță, veți avea o perioadă în care creșteți incredibil din această perspectivă și ar trebui să vă asumați că tot creșteți financiar și că lucrul acesta este binemeritat.

Balanță

Pentru voi, vremurile sunt foarte puternice pe tot ceea ce ține de aprecierea lucrurilor pentru care ați muncit. Găsiți o nouă perspectiva, un lucru esențial. Toate problemele se vor rezolva în această perioadă în moduri atipice, pentru că și problemele voastre din această perioadă sunt complet etipice. Astrele vorbesc despre a lua măsuri acolo unde ați tot amânat.

Scorpion

Astrele vă pot provoca un deficit de concentrare. Este de parcă puteți să întrerupeți o activitate fix atunci când este punctul culminant, punctul de maxim, dintr-un motiv sau altul. Este foarte important să identificați ce anume vă perturbă, de ce v-ați legat în exces! Poate v-ați legat foarte mult de bani, de o persoană, de o activitate, de un anumit aspect fizic, și ceva acum vă agită, vă agresează de-a dreptul.

CONTINUAREA pe B1 TV.

Continue Reading
To Top