Horoscop până pe 15 noiembrie 2023, cu Cristina Demetrescu. Săgetătorii au protecţie astrală, Scorpionii încheie o perioadă grea din viaţa lor

Lifestyle

Horoscop până pe 15 noiembrie 2023, cu Cristina Demetrescu. Săgetătorii au protecţie astrală, Scorpionii încheie o perioadă grea din viaţa lor

Horoscop până pe 15 noiembrie 2023, cu Cristina Demetrescu. Săgetătorii au protecţie astrală, Scorpionii încheie o perioadă grea din viaţa lor

Horoscop 1-15 noiembrie 2023, cu Cristina Demetrescu. Perioada care urmează este benefică pentru mai multe zodii. Pot apărea cereri în căsătorie pentru Berbeci, Racii pot da avansul pentru o casă, iar Scorpionii încheie o perioadă grea din viaţa lor.

“Planetele trec prin Scorpion, care este cea mai picantă zodie. În perioada pe care noi o analizăm sunt mai multe planete, patru la număr, care vor traversa peste gradul serpentis, care este un grad fix în zodiac.

El este o poartă de legătură cu cele mai joase vibrații ale oamenilor, trece pe acolo Mercur, în data de 3 noiembrie, se duce un pic în adâncuri și ne adâncește în gânduri toxice.

Apoi, pe data de 8 noiembrie, trece Marte, atingând cele mai sensibile tumori ale conștiinței noastre.

Pe data de 11 sau 12 noiembrie, Soarele trece peste acest grad, activează opoziția dintre Marte și Uranus, și pentru că suntem în sezonul celor care se luptă, alimentează dorința de răzbunare, care nu este o chestie bună.

Dar este și Venus, care este o planetă a bucuriei, a frumuseții, a păcii, a iubirii, și intră în domiciliul său din Balanță, asta este vestea bună a acestei perioade”, a spus astrologul Cristina Demetrescu.

Momentul e ideal și pentru relații ceva mai sudate. “E așa un fel de dragoste în vremea holerei. Este un moment armonios, trebuie să ne mai și bucurăm, să mai și iubim. Dacă știm să speculăm acest moment, vom găsi un fel de diamant, o luminița de la capătul tunelului (…).

Apoi, pe 13 noiembrie, vom avea o Lună Nouă în Scorpion, e un semn bun al schimbării, doar că avem această opoziţie dintre Marte şi Uranus şi stăm un pic ca pe butoiul cu pulbere. Ei sunt doi malefici care au legătură cu tot felul de lucruri care se pot întâmpla brusc peste noapte”, susține astrologul.

Horoscop pentru Berbec

Berbecii pot descoperi soluții favorabile în litigii și pot primi propuneri de căsătorie. Experiențele recente negative se pot ameliora datorită influenței lui Venus.

Horoscop pentru Taur

Taurii se simt satisfăcuți de activitățile lor, se pot relaxa în vacanță și sunt într-o formă bună din punct de vedere sănătății. Unii pot descoperi pasiuni pentru artă și trebuie să fie prudenți în relațiile de la serviciu.

Horoscop pentru

Gemeni Gemenii pot primi invitații la diverse evenimente și se pot bucura de momente de odihnă. S-ar putea să întâlnească pe cineva special care să le aducă echilibru și fericire.

Horoscop pentru Rac

acii se simt confortabil în căminele lor, chiar dacă au avut parte de câteva incidente. Ei pot găsi armonia în viața lor casnică și pot avea tranzacții imobiliare favorabile.

Horoscop pentru Leu

Leii pot avea oportunități financiare din seminarii sau prezentări. Sunt mai charismatice, șarmante și pot avea succes în examene, dar pot fi și atrase de relații trecătoare.

Horoscop pentru Fecioară

Fecioarele pot avea șansa unei creșteri salariale. Dacă au așteptat mult timp, acum pot discuta cu superiorii. De asemenea, pot avea beneficii financiare și din surse adiacente și pot fi mai relaxate în privința finanțelor lor.

Citește mai departe pe știrileprotv.ro.

Continue Reading
To Top