Știri interne

Horoscop Mihai Voropchievici 6-12 noiembrie 2023

Horoscop Mihai Voropchievici 6-12 noiembrie 2023

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Berbec
O carte dificilă, chiar negativă, pentru săptămâna viitoare. Demonstrează că Berbecii vor avea sfârşitul unei situaţii care nu le-a convenit, în care s-au complăcut şi se impunea neapărat o schimbare. Un eşec preconizat de la început, pe care ei nu au vrut să îl accepte.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Taur
Taurii, aşa cum sunt ei de obicei visători, au şi săptămâna aceasta o perioadă de pasivitate, retragere în sine, în care nu vrea să fie deranjat nici de la serviciu, nici de alţi prieteni. Vor să fie cu familia şi apropiaţii sufletului. Îi apasă nişte emoţii puternice şi trebuie să-ţi reconsidere amintirile şi să stabilească căreia îi dă curs sau la care renunţă.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Gemeni
Nativii au parte din nou de o carte neutră ce simbolizează importanța comunicării și a schimburilor de impresii. O săptămână cu multe discuţii, poate şi schimbări de cuvinte mai nelalocul lor. E posibil să primiţi o scrisoare sau un telefon, ori va fi cazul să faceţi o deplasare pentru a rezolva o întâlnire de familie.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Rac
Racul are parte de o carte foarte bună, pentru care se anunţă un echilibru foarte bun săptămâna aceasta. Va fi stăpân pe situaţie şi va trebui să facă o călătorie care îi ajută să înainteze cu siguranţă. Au parte de succes, reuşită şi posibil chiar un contract nou pe care îl semnează.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Leu
Leu are parte de cartea cea mai bună care simbolizează începutul unei acţiuni cu activitate profesională reuşită. Toate se manifestă în final cu o realizare materială pozitivă. E posibilă şi o întâlnire cu o persoană mai în vârstă care să le confere mai multă încredere în acţiunile pornite.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Fecioară
Fecioara are parte de o carte excelentă care îi defineşte acţiunile. Orice ar întreprinde va reuşi în mod excepţional. Deznodământ fericit pentru o situaţie pe care a provocat-o în săptămânile precedente.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Balanţă
Balanța are parte de o carte instabilă, când bună, când rea. Acest nativ are parte în ultima vreme de suişuri şi coborâşuri pe partea de sănătate dar şi sentimental. Apare şi o gelozie nefondată şi un joc de cuvinte cu duritate maximă, zilele acestea. Posibile nişte manevrări de bani – îi scoateţi din cont pentru a ajuta pe cineva.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Scorpion
Scorpionul are parte de o carte neutră ce simbolizează demararea unei acţiuni sau începutul unei afaceri. Veţi cunoaşte o persoană mai tânără, cu o energie combativă, care vă va ajuta să vă lansaţi în ceea ce vă doriţi să realizaţi.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Săgetător
O carte mai degrabă pozitivă, care indică o schimbare benefică de situaţie, dar şi câteva deplasări în care şansa e de partea voastră.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Capricorn
Capricornul are parte de prietenie, sentimente altruiste, pozitive, influxiri benefice. Se mai schimbă ceva în atitudinea voastră şi e ceva rentabil. Cineva vă face o vizită.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Vărsător
Vărsătorul are chef de furtună. Te bulversează o situaţie, eşti plin de furie, orgoliu ţi-e rănit, nervii sunt întinşi, iar de aici nu mai sunt decât doi paşi până la dispute. Aveţi grijă că tot ceea ce manifestaţi negativ poate conduce la o ruptură violentă.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Peşti
Peștii au o carte neutră care îi caracterizează pe ei în general, prin ezitare, îndoială, dualitate, lene, nelinişti. De multe ori chiar rivalitate cu colegii de la serviciu… Înainte de a acţiona sfatul este să luaţi ceva timp de respiro, reflectaţi bine, iar după aceea să aveţi o întâlnire şi să vă spuneţi ce aveţi pe suflet.

Continue Reading
To Top