Lifestyle

Ce zodii vor fi favorizate de intrarea lui Venus în Balanță. Planeta iubirii rămâne în acest semn de astăzi, 8 noiembrie până pe 4 decembrie

Ce zodii vor fi favorizate de intrarea lui Venus în Balanță. Planeta iubirii rămâne în acest semn de astăzi, 8 noiembrie până pe 4 decembrie

De astăzi, 8 noiembrie, Venus intră in Balanță. Planeta iubirii va rămâne în acest semn până pe 4 decembrie, ceea ce înseamnă că în perioada următoare există posibilitatea ca unii nativii să se îndrăgostească sau să aibă loc împăcarea cu o fostă iubirii. Ce nativi vor fi bine aspectați.

Faptul că Venus intră în Balanță poate aduce liniște și armonie în relațiile de cuplu. Nativii pot să fie mult mai înțelegători cu persoana iubită și mai dispuși să își asculte partenerul, în cazul celor care au tot avut probleme în dragoste.

Zodiile care vor fi bine aspectate de intrarea lui Venus în Balanță
Gemeni

Gemenii, cunoscuți pentru faptul că uneori pot să fie nehotârăți, mai ales în dragoste, vor decide că este momentul pentru o schimbare. În perioada următoare, se poate ca acești nativi să se gândească tot mai mult la o persoană din trecutul lor. Chiar dacă nu mai sunt un cuplu, este posibil ca Gemenii să își dorească împăcarea și există mari șanse ca acest lucru să se întâmple.

Rac

Racii se numără printre nativii care au o sensibilitate aparte și uneori pot să lase impresia celorlalți că sunt greu de înțeles. Intrarea lui Venus în Balanță îi va face pe acești nativi să fie și mai atenți la nevoile partenerului, la acele lucruri care par că nu funcționează în relație, dar, care, în timp, pot afecta semnificativ legătura. Pentru acei nativi care încă nu sunt în cuplu, perioada următoare poate fi ideală pentru a-și găsi pe cineva.

Balanță

Și Balanțele sunt favorizate de intrarea lui Venus în acest semn. De fapt, acești nativi vor fi „vedetele” în perioada următoare. Balanțele vor ști cum să se facă remarcate în grupul de prieteni. Chiar dacă, de obicei, acești nativi pot să fie timizi își doresc să nu iasă atât de mult în evidență, intrarea lui Venus în Balanță îi determină să fie mai dispuși să flirteze decât în mod normal. De aceea, se poate ca acești nativi să întâlnească pe cineva special și să se îndrăgostească. Pentru cei care se află deja în cuplu, se poate ca Balanțele să își dorească să facă surprize romantice partenerului.

Continue Reading
To Top