Știri interne

Ai contract la ENEL pentru gaze și energie? Anunț important despre facturi. Ce trebuie făcut urgent

Ai contract la ENEL pentru gaze și energie? Anunț important despre facturi. Ce trebuie făcut urgent

Dacă ai contract cu ENEL, ENGIE, ori E.ON, află că a fost emisă o alertă de fraudă. Există pagini false pe internet, în special pe social media prin care atacatorii se folosesc de numele acestor companii.

ENEL România anunță că există un atacator care folosește imaginea brandului și promovează diferite oportunități de investiții. În acest sens, clienții sunt rugați să nu dea click pe niciun astfel de link suspect.

De asemenea, ENEL le recomandă clienților să nu ofere nici date personale și nici date bancare. Iar în cazul în care unii doar observă aceste pagini false, sunt rugați să le raporteze.

De asemenea, pot să semnaleze frauda direct către companie, în intervalul orar menționat, astfel încât alți clienți să nu cadă victime unei astfel de înșelătorii.

ENEL România, avertisment pentru toți clienții
„Alertă de fraudă pe internet! Te informăm că, în ultima perioadă, au apărut mai multe pagini FALSE de internet și de Social Media (create în special pe rețeaua de socializare Facebook) care folosesc imaginea Enel și promovează, printre altele, diverse oportunități de investiții.

Îți recomandăm să NU dai click pe niciun link promovat de aceste pagini și să NU introduci date personale ori date bancare. Noi NU le cerem clienților, prin intermediul niciunei pagini de internet ori de Social Media, datele cardului sau contului bancar.

De asemenea, te rugăm să raportezi toate paginile și / sau postările false de pe Facebook ori de pe internet către rețeaua socială și către Directoratul Național de Securitate Cibernetică (DNSC), la alerts@dnsc.ro sau la numărul cu tarif normal 1911.

Dacă dorești să ne semnalezi o posibilă fraudă pe internet, ne poți contacta direct pe aceasta pagină, în mesageria privată, la numărul de telefon 021.9977 (disponbil de luni până vineri, între 08:00 și 20:00, precum și sâmbăta, între 08:00 și 13:00) ori prin Asistentul Virtual, pe care îl găsești în pagina de Contact”, este avertismentul ENEL România, scrie news18.ro.

Continue Reading
To Top