Știri interne

Boala teribilă de care suferă Irina Columbeanu. Fiica Monicăi Gabor are 16 ani şi a fost diagnosticată în America

Boala teribilă de care suferă Irina Columbeanu. Fiica Monicăi Gabor are 16 ani şi a fost diagnosticată în America

Irinel Columbeanu a dezvăluit că fiica sa, Irina, suferă de șalazion. Tânăra a fost dusă în Statele Unite ale Americii pentru a primi îngrijire medicală de la un medic renumit. Chiar dacă la început nu a fost de acord cu decizia Monicăi Gabor de a o duce pe fiica sa peste Ocean, acum recunoaște că aceasta a fost cea mai bună opțiune pentru sănătatea fiicei sale.

Boala teribilă de care suferă Irina Columbeanu. Șalazionul este o afecțiune a pleoapelor, caracterizată de blocarea glandelor sebacee mici, provocând umflături dureroase și inflamate. Irina Columbeanu a fost internată la o clinică din America, unde beneficiază de tratament și îngrijire adecvată. Decizia de a o interna a fost luată după ce Monica Gabor i-a comunicat lui Irinel Columbeanu că fiica lor necesită o intervenție chirurgicală.

„Eu am fost de acord cu ceea ce îmi solicitase Monica și soțul ei, Mr. Pink, în legătură cu Irina. Lucrurile s-au întâmplat fiindcă așa a trebuit să se întâmple. Monica mi-a comunicat prin telefon că Irina este bolnavă, adică avea o afecțiune, șalazion se cheamă, și mi-a spus că a dus-o ea la un doctor foarte renumit acolo și că acel doctor nu vrea să o opereze pe Irina până nu îi prezintă o procură din partea tatălui. Mi-a venit ideea să tipăresc acea procură, am semnat-o și am citit-o în fața camerei de luat vederi a telefonului meu, în limba engleză. I-am dat mesaj Monicăi și i-am spus că în legătură cu ce m-a rugat ea și Pink sunt de acord. Eu m-am gândit că o țară care este atât de permisivă este o țară în care Irina merită să crească”, a spus Irinel Columbeanu în podcast-ul realizat de Cristina Şicşcanu.

Deşi se află la depărtare de tatăl ei, Irina Columbeanu ține o legătură strânsă cu Irinel Columbeanu. Acesta mai spune că tânăra îl contactează foarte des, se interesează de starea lui de sănătate, iar ea la rândul său îi oferă detalii despre cum se mai simte. „Da (N.R. – vorbește des cu fiica lui). Nu, n-am simțit acest lucru niciodată ( N.R. – că Irina s-a îndepărtat de el), a mai precizat Irinel Columbeanu.

Continue Reading
To Top