Știri interne

Momente absolut teribile pentru Andra Măruță! S-a întâmplat în timpul unui concert

Momente absolut teribile pentru Andra Măruță! S-a întâmplat în timpul unui concert

Andra a trecut printr-un moment extrem de greu în timpul unui concert, cu ani de zile în urmă. Vedeta s-a speriat rău. Nu se aștepta să pățească așa ceva la un eveniment privat.

Andra, moment umilitor în timpul unui concert. Cu ani de zile în urmă, ea cânta într-un cazino. Acolo, era și Gigi Becali. Inițial, el n-a recunoscut-o pe cântăreața de muzică pop, dar după ce a început să cânte melodia „Vreau sărutarea ta”, el s-a bucurat enorm. S-a îndreptat spre scenă, a îmbrățișat-o puternic și, fără să își dea seama, i-a spart dintele.

Când s-au îmbrățișat, ea cânta. Accidental, s-a lovit cu microfonul în gură. Și-a dat seama că și-a spart dintele și s-a speriat. A simțit „gust de dinte” în gură. Și-a îndrebat dansatoarele dacă mai are dintele.

„Mi s-a întâmplat odată, eram la o petrecere, a unui cazino, asta de mult, nu aveam încă trupă, eram cu dansatoarele, și că tot ziceam de domnul Becali, a venit la petrecerea asta, prima dată s-a uitat așa la mine, că ”Cine este fata asta?”, eu citesc pe buze, am chestia asta, să citesc pe buze.

În momentul în care am început să cânt ”Vreau sărutarea ta” și-a dat seama cine sunt, pentru că îi plăcea mult melodia. S-a ridicat, a venit m-a luat în brațe și eu cum cântam, m-am lovit cu microfonul de dinte, de mi-am ciobit dintele și m-am speriat.

Simți gust de dinte și nu îți dai seama dacă e mult, dacă e mult, dacă e tot luat, și mi-era teamă. Când m-a lăsat jos, le-am întrebat pe fete dacă mai am dintele”, a povestit vedeta în cadrul podcastului „DA BRAVO” de pe canalul de YouTube „DA BRAVO! by Mihai Bobonete”.

Continue Reading
To Top