Lifestyle

Topul celor mai deștepte zodii! Vezi dacă și pe tine te-au înzestrat astrele cu inteligență nativă

Topul celor mai deștepte zodii! Vezi dacă și pe tine te-au înzestrat astrele cu inteligență nativă

De regulă, cei mai inteligenți oameni din lume au foarte multe trăsături comune care îi ajută să creeze noi invenții și inovații capabile să schimbe cursul istoriei. De-a lungul timpului, au existat numeroase întrebări legate de ce unii oameni sunt mai deștepți decât alții. Astrologii spun că răspunsul la aceste întrebări este scris în stele.

Topul celor mai deștepte zodii! Ei bine, astrologii spun că de vină pentru genialitatea cu care au fost înzestrați anumiți oameni de-a lungul timpului sunt astrele.

Topul celor mai deștepte zodii!

Aceștia au realizat un top al celor mai inteligente zodii din horoscop și au ajuns la concluzia că un nativ este mult mai dotat intelectual decât restul. Vezi mai jos dacă și tu ești unul dintre norocoșii pe care astrele l-au binecuvântat cu inteligență nativă.

6. Capricorn

Pe ultimul loc în acest top se află Capricornul care nu seamănă cu nimeni altcineva. Chiar dacă etica lor puternică de muncă și dorința arzătoare de a-și atinge obiectivele pot fi puțin intimidante, există o metodă în nebunia lor.

„Ei gândesc pe termen lung, planifică meticulos și rareori iau decizii impulsive (…)Inteligența lor este practică și întemeiată, ceea ce se vede adesea în capacitatea lor de a naviga în situații complexe și de a obține succese notabile în carieră”, spune Raquel Rodriguez, astrolog la Nomadrs.

5. Balanță

O altă zodie dotată de astre cu inteligență nativă este Balanța, o zodie foarte curioasă care tot timpul se documentează. Acest nativ are o bază de cunoștințe pe o serie foarte vastă de subiecte.

„Ei pot avea un dar pentru inteligență care se manifestă prin creativitate, cum ar fi înțelegerea cu ușurință a teoriei muzicii sau a artelor vizuale”, explică astrologul de relații Anna Kovach.

Ca să nu mai vorbim de faptul că acest semn este un talentat conversator – ceea ce înseamnă că sunt mereu de vorbă cu ceilalți, ceea ce, la rândul său, le extinde intelectul. Deși s-ar putea să nu fie cei mai buni la matematică sau știință, inteligența Balanței nu este una cu care să te joci.

4. Fecioară

Un alt etalon al inteligenței astrale este fecioara. Acest semn muncitor, de încredere și predispus la perfecționism este guvernat de Mercur, planeta comunicării și a gândirii. De cele mai multe ori, Fecioarele tind să preia cu ușurință noțiunile academice și au un nivel practic de inteligență care le face să fie foarte bune la a da sfaturi. Dar nici nu se termină aici.

„Întotdeauna le spun clienților mei că energia Fecioarei este foarte asemănătoare cu obținerea unei resurse primare. Tot ceea ce învață, trebuie să își dea seama singuri sau trebuie să știe ce se află în spatele ei”, spune cititorul profesionist de tarot și astrologul Crescent.

3. Scorpion

Scorpionii sunt și ei răsfățații astrelor. Acești nativi pot fi foarte liniștiți și de regulă, stau în spate, dar nu lăsa asta să te păcălească. Aceste semne de apă extrem de perceptive știu tot timpul ce se întâmplă cu toată lumea și cu totul.

„Inteligența Scorpionilor este profundă și investigativă. Ei nu se mulțumesc cu explicații la nivel de suprafață și sunt pricepuți să descopere adevăruri ascunse”, spune Rodriguez.

Cei născuți în zodia Scorpion se pot concentra pentru perioade lungi de timp și lucrează bine în situații care necesită examinări mai profunde sau gândire critică.

2. Gemeni

Pe locul doi în topul celor mai deștepte zodii sunt Gemenii. Acești nativ au mereu capacitatea de a reține informații noi – fie că asta înseamnă să coboare în vizuina iepurelui de pe internet pe un subiect care a fost menționat pe scurt la birou sau să învețe tot ce este de știut despre o companie la care intenționează să depună o cerere de angajare.

„Este ca și cum ar putea absorbi și lega rapid informațiile, ceea ce îi face incredibil de adaptabili și versatili”, spune Rodriguez. La fel ca Balanța, ei excelează la comunicare și au un puternic simț al conștientizării a ceea ce se întâmplă în jurul lor.

Dacă te întrebi de ce nu sunt ei cel mai inteligent semn zodiacal Kovach spune că persoanele născute sub acest semn sunt atât de ușor de distras încât tind să se deprindă cu subiecte de interes, mai degrabă decât să se implice până la punctul de a dezvolta expertiză. Cu alte cuvinte, sunt niște meseriași de toate felurile și maeștri în nimic.

1. Vărsător

Primul loc în topul celor mai inteligente zodii este ocupat de Vărsător. Astrologii spun că acest nativ este fără îndoială, cel mai inteligent semn zodiacal. Cei născuți în acest semn zodiacal sunt guvernați de Uranus – planeta inovației, a creativității și a conștiinței extinse. Din acest motiv, acest semn de aer face mai mult decât să proceseze pur și simplu fapte și să le scuipe înapoi: Ei analizează, înțeleg și construiesc pe baza acelor informații.

„Sunt inovatori, excentrici și, destul de des, înaintea timpului lor. Ei înțeleg cum funcționează tendințele de la orizont și pot vedea o viziune a viitorului pe care alții nu o pot aprecia imediat… De asemenea, sunt suficient de îndrăzneți pentru a-și asuma riscuri, ceea ce îi conduce adesea la descoperiri”, dezvăluie Kovach.

Continue Reading
To Top