Lifestyle

Zodii lovite de ghinion în săptămâna 20-25 noiembrie. Viața n-a fost nicicând mai dură cu ei

Zodii lovite de ghinion în săptămâna 20-25 noiembrie. Viața n-a fost nicicând mai dură cu ei

Din păcate, pentru acești nativi astrele nu au tocmai vești bune. În perioada 20-25 noiembrie, nimic nu le va merge bine acestor zodii, nici pe plan financiar, dar nici la capitolul dragoste și trebuie să fie atente la tot ce fac. Te numeri printre nativii de care ghinionul se ține scai?

Aceste zodii vor avea o perioadă grea în săptămâna 20-25 noiembrie. Vor avea parte de certuri în cuplu, poate chiar de o despărțire și vor primi vești proaste la locul de muncă. Cei care au fost născuți sub aceste semne zodiacale ar trebui să fie atenți la fiecare pas. Tu te numeri printre nativii loviți de ghinion?

Pești

Nativii Pești se vor confrunta cu multe probleme. De foarte multe ori, această zodie este considerată liniștită și calmă, doar că săptămâna 20-25 noiembrie le va da toate planurile peste cap. Vor avea parte de foarte multe alegeri proaste și greșeli care își vor pune amprenta treptat asupra lor și își vor pierde foarte repede cumpătul. Pozitivitatea și încrederea îi va ajuta pe acești nativi să depășească toate obstacolele, potrivit astrologilor.

Leu

Legăturile amoroase nu vor fi chiar punctul forte al Leilor în perioada 20-25 noiembrie. Și ei vor face alegeri din ce în ce mai proaste și se vor lovi de certuri din ce în ce mai complicate în relația de cuplu. Riscul unei despărțiri crește considerabil în a doua jumătate a săptămânii. Este de preferat să încercați să vă feriți de eventualele conflicte care ar putea apărea.

Capricorn

Nativii născuți sub semnul zodiacal Capricorn vor suferi foarte multe pierderi pe plan financiar, mai ales dacă vor încerca să joace la jocuri de noroc sau să câștige bani din diferite afaceri. De asemenea, cheltuielile în exces nu vor face decât să le golească cardul, de aceea, ar trebui să fie atenți pe ce cheltuie banii. Este posibil să se ivească și un conflict, o ceartă la locul de muncă care va atrage după sine pierderea postului.

Continue Reading
To Top