Știri interne

Din păcate, e adevărat. Rona Hartner…

Din păcate, e adevărat. Rona Hartner…

Rina Hartner a scris pe Facebook că sora ei îşi trăieşte ultimele clipe.

„Sunt Rinda sora Ronei. Vă scriu sa va cer gânduri bune și rugaciuni pentru sora mea care își traieste ultimile clipe . Ne scuzați dacă nu răspundem la mesaje, în aceste clipe dificile, vrem să fim cu ea si cu fetita ei. Dumnezeu să-i aline suferinta și să o primească la el”, a scris sora Ronei Hartner pe pagina de Facebook a artistei.

Cu doar o lună în urmă, Rona Hartner anunța că a învins boala a doua oară, dar boala a recidivat.

Rona Hartner își trăiește ulttimele clipe de viață! Este anunțul cutremurător făcut în urmă cu puțin timp chiar de sora sa pe rețelele de socializare. Rinda a decis să dea vestea sfâșietoare chiar pe pagina de Facebook a artistei, unde a precizat că întreaga familie este complet îndurerată.

Rona Hartner a fost diagnosticată în vară cu cancer la plămâni și creier, în faza patru, însă în mai puțin de o lună a reușit să scape de metastaze. E a doua oară când se confruntă cu această boală grea, după ce în 2019 s-a luptat cu cancerul de colon și de ficat pe care a reușit să-l învingă. Totuși, cumpenele n-au ocolit-o și a fost pusă din nou față în față cu diagnosticul cumplit: cancer la plămâni cu metastaze. Calvarul a început după ce o tuse a chinuit-o ceva vremea, dar în urma investigațiilor medicii din Franța n-au găsit nimic. Abia după ce a revenit în România, specialiștii de la noi i-ai dat vestea cumplită: avea cancer la plămâni cu metastaze.

A urmat o perioadă în care starea sa de sănătate s-a înrăutățit tot mai tare și în care a făcut multe ședinte de chimioterapie. Rezervele de bani erau pe terminate pentru că medicii i-au spus că timp de câteva luni nu poate munci, iar cântăreața se afla într-o situație disperată. Totuși, avea speranța ca va reveni cât de curând pe scenă. Artista însă și-a găsit refugiul în credință și rugăciune, iar speranța părea că încolțește din nou în inima ei.

„(n.r. Medicii) Vor ca vreo patru luni să fac chimioterapie, sper să și reușesc să țin pasul. Acum stau cuminte aici în spital, îmi văd de treaba mea, mă închin, mă împărtășesc când se poate…mergem cu Dumnezeu înainte!”, a declarat Rona Hartner, pentru Click! în urmă cu ceva timp.

„Bună seara la toată lumea. Sunt Rinda sora Ronei. Vă scriu să vă cer gânduri bune și rugăciuni pentru sora mea care își trăiește ultimile clipe. Ne scuzați dacă nu răspundem la mesaje, în aceste clipe dificile, vrem să fim cu ea și cu fetița ei. Dumnezeu să-i aline suferința și să o primească la el.”, este mesajul postat de sora Ronei partener, în urmă cu puțin timp, pe pagina artistei de Facebook.

Continue Reading
To Top