Știri interne

Mesajul sfâșietor pe care i l-a spus Rona Hartner fiicei sale, înainte să moară. Rita Hartner a izbucnit în plâns: ”Mami, dacă…”

Mesajul sfâșietor pe care i l-a spus Rona Hartner fiicei sale, înainte să moară. Rita Hartner a izbucnit în plâns: ”Mami, dacă…”

Rona Hartner s-a stins din viață la 50 de ani, după ce a pierdut lupta cu boala cruntă. Alături de ea a fost întreaga familie, care i-a oferit toată dragostea și liniștea de care a avut nevoie în ultimele clipe din viața ei. Iată ce mesaj i-a transmis fiicei sale, Rita Hartner. înainte să se înalțe la cer.

Moartea Ronei Hartner a adus multă durere în sufletele tuturor, mai ales în cazul familiei sale. Artista a avut o relație foarte apropiată cu fiica ei, care i-a fost cel mai mare sprijin în această perioadă cruntă. Rita Hartner i-a fost alături și a dat dovadă de putere și curaj, la o vârstă foarte fragedă.

Rona Hartner i-a dat vestea cruntă fiicei sale, iar acest lucru a adus multe lacrimi și suferință în sufletul ei. Medicii i-au recomandat să își scrie testamentul, dar ea s-a simțit o adevărată luptătoare. Rona Hartner a dezvăluit și cuvintele dureroase pe care i le-a spus fiicei sale, înainte să moară.

Artista i-a spus că dacă murea în acel moment, s-ar fi înălțat la Cer foarte tristă, pentru ca și-a văzut și fiica plângând. Cele două și-au petrecut foarte mult timp împreună, iar Rita Hartner nu a vrut să își exprime suferința de față cu mama ei, pentru a-i demonstra că poate trece peste această încercare a vieții.

”Mami, dacă muream, chiar mi-ar fi fost foarte dor de tine și aș fi plecat chiar tristă”, i-a spus Rona Hartner fiicei sale.

Ozana Barabancea a făcut primele declarații după ce a aflat că Rona Hartner a murit. Artista a mărturisit că este o pierdere uriașă, atât ca și profesionist, cât și ca și om. Cântăreața este sfâșiată de durere.

”Dumnezeu să o odihnească! Este foarte trist, pentru că este mamă. Este o artistă extraordinară, adică era, Doamne fereşte! Nici nu îmi vine să cred că vorbesc la timpul trecut despre ea.

M-a afectat, de aseară ştiam că este foarte grav. Am înţeles că era în spital şi era tratată cu medicamente paleative. Nu mă gândesc decât la fiica ei, o vârstă extraordinar de fragedă, 14 ani este vârsta la care mi-am pierdut şi eu mama. Of..! Chiar acum sunt în Piaţa Rosetti, de fapt în Piaţa Romană, în locul în care eu am aflat că mama mea a murit, când aveam 14 ani. Asta a fost şocul vieţii mele! Aş înţelege pe oricine”, a declarat Ozana Barabancea, la Spynews.ro.

CITEȘTE ȘI:

Continue Reading
To Top