Știri interne

Program Kaufland, 30 noiembrie 2023. Cum vor funcționa magazinele de Sfântul Andrei

Program Kaufland, 30 noiembrie 2023. Cum vor funcționa magazinele de Sfântul Andrei

Ziua de 30 noiembrie este una extrem de importantă pentru români, căci în această zi este sărbătorit Sfântul Andrei. Ei bine, și magazinele vor avea, în mare parte, un program diferit în această zi. Iată când vor fi deschise magazinele şi ce program de funcţionare vor avea de Sfântul Andrei!

Urmează două zile libere pentru români și, deci, un weekend prelungit. Astfel că, aceste două zile libere de Sfântul Andrei şi 1 Decembrie 2023 sunt un mare prilej de bucurie pentru toţi românii.

Anual, la data de 30 noiembrie, creştinii ortodocşi prăznuiesc sărbătoarea cu cruce roşie, Sfântul Andrei, o sărbătoare legală în care angajații de la stat primesc o zi liberă, în timp ce 1 decembrie, se sărbătorește Ziua Națională a României, tot o sărbătoare legală și zi liberă pentru români.

În acest fel, pentru a veni în sprijinul celor care sunt liberi în această zi, lanţul de magazine Kaufland a decis ca programul de funcţionare al magazinelor din toată țara să fie unul obişnuit.

De Sfântul Andrei şi în perioada următoare pogramul de funcționare al magazinelor Kaufland este următorul, potrivit datelor furnizate pe site-ul oficial al lanţului de magazine:

– Luni – Sâmbătă: 07:00 – 22:00, Duminică: 08:00 – 20:00.

În schimb, în funcţie de locaţia magazinului, programul Kaufland pentru data de 30 noiembrie 2023, de Sfântul Andrei, poate să difere, iar asta în funcţie de oraş.

Ne apropiem de finalul anului, iar gospodinele încep de pe acum să se pregătească cu produsele specifice perioadei următoare, astfel pentru a nu se lăsa pe ultima sută de metri cu cumpărăturile.

În acest fel, până la finalul anului 2023 mai sunt 4 zile libere, după cum urmează: 30 noiembrie – Sfântul Andrei, 1 Decembrie – Ziua Națională, 25 decembrie – Crăciunul și 26 decembrie, a doua zi de Crăciun.

Anul acesta, Crăciunul vine și el cu o minivacanță pentru angajați, iar asta pentru ca aceştia vor fi liberi de pe 23 decembrie (sâmbătă) până pe 26, marți, a doua zi de Crăciun.

Continue Reading
To Top