Știri interne

A fost ani de zile considerată una dintre cele mai frumoase femei din România și s-a iubit cu un bărbat faimos de la noi, adorat de mii de femei

A fost ani de zile considerată una dintre cele mai frumoase femei din România și s-a iubit cu un bărbat faimos de la noi, adorat de mii de femei

Anna Szeles si Florin Piersic au fost casatoriti si au impreuna un baiat, Daniel Piersic. Casnicia celor doi a fost una foarte ciudata, dupa cum a dezvaluit chiar Anna Szeles.

Stabilita de foarte multi ani in Ungaria, actrita a fost recent in Romania, ocazie cu care a acordat un interviu unei reviste, impreuna cu fiul ei si al marelui actor. Anna Szeles a povestit cum s-a cunoscut cu Florin Piersic, dar si despre cum a fost casnicia lor.

„La filmul Varsta Dragostei, l-am cunoscut pe Florin Piersic. La probele pentru filmari, de fapt. El n-a jucat pana la urma. Nu a luat rolul, ci un alt actor. Dar atunci nu ne-am bagat in seama. Au trecut cativa ani pana ce am filmat impreuna de-adevaratelea. Apoi, dupa ce ne-am casatorit, casnicia noastra a fost foarte ciudata: eu, aici, fiind la Teatrul Maghiar din Cluj, iar el la Bucuresti. Noi n-am locuit impreuna ca sotii, ci ca amantii. Venea din cand in cand. De altfel, nici nu m-a chemat la Bucuresti. Glumesc! M-a chemat. Si el, si parintii lui. Dar eu n-am vrut sa las teatrul de aici. Si nu uit niciodata ca Radu Beligan mi-a spus: Esti o fata desteapta. Pentru ca aici jucam roluri principale. Iar in Bucuresti, trebuie sa fiu sincera, n-as fi avut aceleasi roluri ca aici, fiindca se simte accentul meu maghiar…”, a declarat Anna Szeles.

Continue Reading
To Top