Știri interne

Lidia Fecioru recomandă un ceai de slăbit cu efecte rapide: ‘Am ajuns de la 90 de kilograme la 60 de kilograme’ Se face din doar câteva ingrediente pe care, cu siguranță, le ai în casă

Lidia Fecioru recomandă un ceai de slăbit cu efecte rapide: ‘Am ajuns de la 90 de kilograme la 60 de kilograme’ Se face din doar câteva ingrediente pe care, cu siguranță, le ai în casă

După ce a ajuns la 90 de kilograme, Lidia Fecioru a decis că este momentul să slăbească printr-o schimbare simplă. A început să se iubească mai mult.

“Am slăbit când am început să-mi iubesc corpul. Am avut vreo 30 de kilograme în plus şi spuneam că eu nu sunt grasă. Am început să mă iubesc şi am slăbit. Am înbrăcat o rochie lungă şi arătam ca o omidă. Soţul meu a zis că arăt ca o vacă. Şi i-am spus că sunt vacă pentru că stau cu el, voi slăbi şi voi divorţa. Aşa am făcut, m-am iubit pe mine”, a povestit aceasta.

Apoi a urmat regimul Demis Roussos, e dietă disociată. Treptat, au început să apară şi rezultatele.

“În regim era aşa: trei zile de proteine animale, trei zile de proteine vegetale şi trei fructe… Nu am mâncat pâine, dulciuri, făinoase, cartofi, pe care nu îi mănânc nici acum, acidulate, pe care nu le-am băut şi nu le beau nici acum, şi fructe. Într-adevăr, erau zile când organismul simţea nevoia şi era logic. Atunci luam câte un cubuleţ de ciocolată neagră, care ţinea locul şi de cofeină şi de dulce. Noi avem nevoie de glucoză şi e logic, sângele avea nevoie…”, a explicat bioenergo-terapeutul într-un interviu pentru Irina Reisler.

Totodată, pe timpul curei de slăbire, a consumat şi un ceai natural, pentru care nu ai nevoie decât de trei ingrediente, care trebuie consumat pe stomacul gol.

„E un ceai bun, diuretic, pentru slăbit. La un litru de apă se ia un betişor de scorţişoară, cinci frunze de dafin şi se face ceaiul. Frunzele să fie la fel de mari. Se fierbe ceaiul 15 minute la foc mic. Se bea câte o ceşcuţă pe stomacul gol. Se spune că ajută la slăbire şi la arderea grăsimilor. Au contraindicaţii. Nu-l pot bea femeile însărcinate, cele care alăptează şi copii până în şase ani”, a explicat Lidia Fecioru.

Continue Reading
To Top