Știri interne

Tariful uriaș pe care îl cere Vlăduța Lupău, pentru o oră de cântat de Revelion

Tariful uriaș pe care îl cere Vlăduța Lupău, pentru o oră de cântat de Revelion

Vlăduța Lupău, una dintre cele mai apreciate interprete de muzică de petrecere din România, percepe un tarif uriaș pentru o oră de cântat, în noaptea de Revelion.

În vârstă de 31 de ani, Vlăduța Lupău se bucură de un succes răsunător pe plan profesional, artista fiind invitată să cânte la o mulțime de evenimente. Se descurcă perfect cu viața de cântăreț și cea de familie și lucrurile merg ca pe roate.

Odată cu trecerea timpului, interpreta a ajuns să fie îndrăgită de zeci de români, astfel că, participând la diverse spectacole, concerte sau evenimente private, Vlăduța a început să fie remunerată pe măsură.

Vlăduța Lupău încasează sume frumoase din prestațiile sale. De Revelion, artiștii petrec pe scenă, de cele mai multe ori departe de România, și automat cresc și pretențiile lor la bani, dar și cazare, mese festive.

Anul acesta, Vlăduța Lupău va petrece noaptea din ani tot pe scenă, însă nu are motive de supărare, pentru că, pentru o singură oră de cântat, artista va pleca acasă cu 10.000 de euro, notează Știri de Cluj.

Continue Reading
To Top