Știri interne

Laura Cosoi este în doliu! A pierdut cea mai dragă ființă: „Te iubim dincolo de viața asta”

Laura Cosoi este în doliu! A pierdut cea mai dragă ființă: „Te iubim dincolo de viața asta”

Laura Cosoi este în doliu! Actrița trece prin momente foarte grele, după ce mama ei s-a stins din viață. Anunțul a fost făcut chiar de blondină, pe rețelele sociale, acolo

„Mamica noastra draga si buna a plecat la Domnul! Mami, te iubim dincolo de viata asta! Esti in inima noastra!”, este mesajul scris Laura, pe rețelele sociale.

Laura Cosoi este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România. Aceasta este o mamă dedicată celor trei fiice ale sale pe care le pune întotdeauna pe primul loc. În ultima perioada, a preferat să lase deoparte mediul online, iar fanii și-au făcut griji. Pentru a-i liniști, vedeta a povestit prin ce a trecut.

Laura Cosoi este o actriță îndrăgită și se bucură de multă apreciare. Aceasta este prezentă și pe rețelele de socializare și îi ține la curent pe fani cu activitățile din viața sa, atât cea personală, cât și cea profesională.

Laura Cosoi este o mamă împlinită și se bucură de fiecare moment alături de fiicele sale, Rita, Vera și Lara. Actrița își dorește să fie la fel de aibă o relație apropiată, la fel cum a avut-o și mama ei cu ea, precum ar fi două prietene. Aceasta a ales să se dedice familiei și să-și pună cariera pe locul al doilea, iar micuțele să aibă parte de toată atenția.

”Eu am o relație foarte foarte bună atât cu fetele mele, cât și cu mama mea. Încerc să mă raportez la copiii mei, așa cum mama s-a raportat la mine, respectiv ca o prietenă. Nu știu cum va fi pe viitor. În momentul de față, lucrurile sunt foarte frumoase, facem lucrurile împreună, petrecem timp împreună, mi se pare că avem o conexiune specială, dar nu știu cum va fi pe viitor. Mi-aș dori să aibă o relație cu mine, așa cum am cu mama mea”, a mai spus Laura Cosoi.

Câteva zile a lipsit din mediul online, iar fanii și-au făcut griji cu privire la absența ei. Acum, actrița a lămurit lucrurile, menționând că nu este nimic grav. În apropiere de perioada sărbătorilor de iarnă, Laura Cosoi a preferat să fie alături de familia sa, să se bucure de momentele de liniște și să se pregătească de Crăciun.

Totodată, a anunțat și o vacanță într-o destinație exotică alături de familie. Toți știm că actrița și soțul ei, Cosmin Curticăpeam iubesc vacanțele în cele mai inedite locuri, iar fiicele lor reușesc să exploreze cele mai îndepărtate zone ale lumii.

”Suntem bine, mulțumim! Nu am reușit să mai postez de câteva zile pentru că în această perioadă îmi place mai mult să fiu în offline. Pregătim Crăciunul în avans, întâlnirile cu prietenii, serbările copiilor, bagajele pentru vacanța la cald…
Gănduri bune către voi!”, a scris Laura Cosoi pe rețelele de socializare.

Continue Reading
To Top