Știri interne

Florin Dumitrescu, declarație neașteptată: „Pentru că divorțul este o modă, vă spun că divorțez și eu. Mi-am propus de mult timp…”

Florin Dumitrescu, declarație neașteptată: „Pentru că divorțul este o modă, vă spun că divorțez și eu. Mi-am propus de mult timp…”

Chef Florin Dumitrescu, declarație neașteptată. Ce schimbări face în viața sa. Florin Dumitrescu a șocat pe toată lumea, asta după ce a făcut un anunț cu care a luat pe toate lumea prin surprindere. Deși, din primele cuvinte pare că este vorba despre un divorț și mulți fani s-au alarmat, nu este vorba despre vreo despărțire pe plan amoros. Mai concret, totul are legătură cu o dietă a juratului de la Chefi la cuțite, pe care a explicat-o într-un mod mai amuzat și nu chiar pe înțelesul tuturor!

Florin Dumitrescu a postat recent pe Facebook un anunț în care spune că divorțează! Din fericire nu de soția lui cu care are o familie frumoasă și trăiește o poveste de dragoste desprinsă din cele mai frumoase povești de iubire, ci de câteva alimente dăunătoare. Da, este vorba despre dietă și nu despre un divorț în adevăratul sens al cuvântului.

Cu stilul său plin de umor așa cum ne-a obișnuit încă de pe micile ecrane din emisiunea Chefi la cuțite, acesta demonstrează că este mereu cu glumele la el, indiferent unde se află. Faptul că divorțează de o serie de alimente i-a șocat pe fani, care înainte să proceseze, de fapt, informația, s-au grăbit deja să tragă o serie de concluzii pripite.

„Pentru că divorțul este o modă, vă spun că divorțez si eu. Divorțez de pâine, sucuri carbogazoase și combinația de cartofi cu carne. Rog seriozitate’, a scris juratul de la Chefi la Cuțite pe pagina sa de Facebook.

Prin urmare, dacă până să realizeze despre ce este vorba, de fapt, mulți s-au gândit că acesta are probleme în căsnicie. Mesajul bucătarului s-a dovedit în final a fi doar o glumă, astfel că mulți au ținut să continue șirul de ironii. Mai concret, mulți bărbați au spus că și ei sunt de acord cu el, însă totodată alți fani l-au și susținut în schimbarea pe care vrea să o facă pentru un stil de viață mai sănătos.

„Zi-mi ce acte trebuie! Divorțez si eu de astea!!!’/ „Asta mi-am propus si eu de mult timp, dar tentatia?’/ „Cea mai buna alegere pentru a avea un stil de viata sanatos. Succes.’, sunt doar câteva dintre reacțiile fanilor la postarea sa.

Florin Dumitrescu și soția lui, Cristina Sima, trăiesc o frumoasă poveste de iubire, care a început în 2010. Cei doi s-au cunoscut la restaurantul unde juratul de la „Chefi la cuțite’ lucra atunci, iar ea venise să facă un material pentru blogul său. În 2020, când au sărbătorit 10 ani de relație, cheful mărturisea că nimeni nu le dădea mai mult de o lună împreună, la început, mai ales că între ei este o diferență de 5 ani, ea fiind mai mare. Totuși, în ciuda a toate, au demonstrat că sunt făcuți unul pentru altul, bucurându-se acum de o familie frumoase, cu două fiice superbe.

„10 ani de când suntem împreună oficial. Bine, au trecut câteva zile bune, dar cam în perioada asta acum 10 ani, ne afişam împreună. Eu bucătar, ea beautywriter. Azi combinația asta e ok, e hip, e cool. Atunci, in 2010, nu era cine stie ce sa fii bucatar.

Dar, azi e misto sa ai acasa un chef, mai ales in conditiile in care traim noi azi. Tin minte si acum, poza asta ii era profil pe facebook, iar din salariul meu i-am cumparat un ceas de ziua ei. Am dus-o la shopping la vitrina (adica, doar privim, nu luam nimic ca vine chiria si avem alte prioritati), dar am intrebat-o subtil ce ii place, am bagat la cap, am luat salariu si i-am luat cadoul.

Nimeni nu ne dadea mai mult de o luna impreuna. Mai toti dintre ei s-au despartit de ceva timp si noi tot impreuna si dupa 10 ani parca si mai fericiti! Atat aveam de zis. Sanatate sa aveti! Te iubesc, Sima!, a fost mesajul lui Florin Dumitrescu.

Continue Reading
To Top