Știri interne

„Vă dau o soluție pentru curățatul covoarelor acasă. Acesta este un mijloc eco de curățat covorul.” Soluția specială de curățat covoare a bunicii Emilia. Trucul util care te scapă de cheltuieli!

„Vă dau o soluție pentru curățatul covoarelor acasă. Acesta este un mijloc eco de curățat covorul.” Soluția specială de curățat covoare a bunicii Emilia. Trucul util care te scapă de cheltuieli!

Află din rândurile următoare care este soluția de curățat covoarele a bunicii Emilia.

Bunica Emilia este foarte activă în mediul online, acolo unde păstrează legătura cu urmăritorii săi, oferindu-le acestora diferite sfaturi utile, fiind foarte apreciată în mediul online pentru felul său de a fi și pentru căldura de care dă dovadă de fiecare dată când apare în fața urmăritorilor săi.

De data aceasta, bunica Emilia a oferit în mediul online un sfat foarte util gospodinelor, care în această perioadă se preocupă mai mult ca niciodată de curățenia locuinței. Pe lângă ștersul geamurilor și al prafului, o mare provocare pentru gospodine o constituie curățatul covoarelor.

În acest caz, dacă vrem să le ducem la spălătorie, trebuie să scoatem din buzunar sume frumoase de bani. Totodată, putem să le curățăm și acasă cu soluții speciale din comerț, dar și acestea sunt destul de costisitoare. Bunica Emilia, însă, a oferit o soluție bio, rapidă și foarte eficientă pentru curățarea covoarelor acasă.

Ingrediente:

oțet alb;
detergent de rufe;
o lingură de bicarbonat de sodiu;
apă fierbinte.
Mod de preparare:

Bunica Emilia a explicat, pas cu pas, procesul de preparare al acestei soluții.

„ Acum, când vă luptați cu curățenia în casă, cu spălatul de geamuri, curățatul covoarelor, cu praful, vreau să vă dau o soluție pentru curățatul covoarelor acasă. A le trimite veșnic la curățătorie a devenit un obicei destul de costisitor, dar totuși, cei care își permit, le pot trimite acolo pentru că le debarasează de praf și de acarieni. Acasă puteți curăța covorul făcând o soluție din oțet alb, detergent de rufe și o lingură de bicarbonat. Completat cu apă fierbinte și pus într-un pulverizator. Agitați bine această soluție și pulverizați covorul. Lăsați 10 minute. După care, cu o cârpă înmuiată, dar bine stoarsă, într-o soluție de o parte oțet alb, trei părți apă, ștergeți bine covorul.

Îl puteți peria și asta este soluția de curățat covoare acasă. Bineînțeles că la magazinele de specialitate se găsesc diferite spray-uri pentru curățat covoarele. Dar uite, acesta este un mijloc eco de curățat covorul. Nu mai încărcăm casa cu mirosuri de produse chimice .”, a spus bunica Emilia pe TikTok.

Continue Reading
To Top