Știri interne

Ce PSALMI trebuie să citiți pentru însănătoșire grabnică

Ce PSALMI trebuie să citiți pentru însănătoșire grabnică

La vreme de boală și grea suferință putem citi cei mai puternici psalmi pentru vindecare grabnică. Aceștia au o putere tămăduitoare deosebită și sunt de grabnic ajutor pentru cel copleșit de deznădejde și împovărat de probleme. Iată ce rugăciuni să rostești zilnic pentru sănătate și liniște sufletească.

Cei mai puternici psalmi pentru vindecare grabnică

Atunci când ne confruntăm cu o problemă gravă de sănătate și suntem copleșiți de durere putem citi psalmi pentru vindecare. Aceștia se rostesc cât mai des cu putință pentru alinarea suferințelor noastre trupești sau sufletești, dar și pentru luminarea minții și îndepărtarea relelor. Psalmii pentru vindecare grabnică fac minuni pentru credinciosul care se roagă cu multă smerenie și cu mintea eliberată de gânduri negre.

Cel mai puternic psalm la vreme de boală este Psalmul 142, tămăduitor și cu efect imediat.

„Doamne, auzi rugăciunea mea, ascultă cererea mea, întru credincioșia Ta; auzi-mă, întru dreptatea Ta. Să nu intri la judecată cu robul Tău, că nimeni din cei vii nu-i drept înaintea Ta. Vrăjmașul prigonește sufletul meu și viață mea o călca în picioare; făcutu-m-a să locuiesc în întuneric că morții cei din veacuri…

Mâhnit e duhul în mine și inimă mea încremenită înlăuntrul meu. Adusu-mi-am aminte de zilele cele de demult; cugetat-am la toate lucrurile Tale, la faptele mâinilor Tale m-am gândit. Tins-am către Tine mâinile mele, sufletul meu că un pământ însetoșat. Degrabă auzi-mă, Doamne, că a slăbit duhul meu. Nu-ți întoarce fața Ta de la mine, ca să nu mă asemăn celor ce se pogoară în mormânt…

Fă să aud dimineața milă Ta, că la Tine mi-i nădejdea. Arată-mi calea pe care voi merge, că la Tine am ridicat sufletul meu. Scăpa-mă de vrăjmașii mei, că la Tine alerg, Doamne. Învață-mă să fac voia Ta, că Tu ești Dumnezeul meu. Duhul Tău cel bun să mă povățuiască la pământul dreptății. Pentru numele Tău, Doamne, dăruiește-mi viață. Întru dreptatea Ta scoate din necaz sufletul meu.

Fă bunătate de stârpește pe vrăjmașii mei și pierde pe toți cei ce necăjesc sufletul meu, că eu sunt robul Tău. Amin!”

Continue Reading
To Top